četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ten Hag: Zaslužili smo finale, ovo je okrutno

Fudbaleri Ajaksa koji su ove sezone zaista igrali predivan fudbal i tako osvojili velike simpatije brojnih ljubitelja fudbala širom sveta, bili su nadomak plasmanu u finale Lige Šampiona, koje su svojim igrama i zaslužili, ali su praktično u poslednjim sekundama revanš utakmice primili pogodak i „već viđeno“ mesto u finalu „prepustili“, Totenhemu.

Trener holandskog velikana, Erik ten Hag smatra da su njegovi fudbaleri bili veoma blizu nečega što su zaslužili, kao i da su eliminisani na najokrutniji mogući način.

„Bili smo tako blizu nečega što smo zaslužili, a izbačeni smo veoma okrutno. Rekao sam igračima na poluvremenu da ništa nije gotovo, a to se videlo i po načinu na koji je Totenhem igrao u finišu prvog dela. U nastavku su igrali mnogo otvorenije, što nam je otvorilo prostora za kontranapade, ali nismo uspeli da postignemo treći pogodak koji bi otklonio sve dileme. Kada je Zijeh pogodio stativu to je udahnulo život Totenhemu. Ne mogu nikog da krivim. Imali smo neverovatnu sezonu u Ligi Šampiona u kojoj je tim veoma napredovao“, rekao je Ten Hag.

Povezani članci

3 Komentari

  1. Pa dobro a sta bi se desilo da nije postigao pogodak za 2-0 ? 🙂 Mnogo stvari se moze krivit jednog igraca ali kao kolektiv su podleglu pritisku i neiskustvu, moze se krivit takodje i Tadic koji je napravio greske, De ligt koji je podlegao Llorenteju, takodje Dolberg kojeg nije bilo do zamjene nigdje e onda se pojavio na ekranu…Ziyech je odigrao dobar mec samo sto nije uslo jbg…desava se ali okrutno je krivit jednog igraca kada primis 3 gola u 1 poluvremenu.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje