četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenesi Tajtans – Sinsinati Bengals – Predlog za klađenje

Plej of je u punom jeku. Taktika da se malo ubaci i po koji specijal je urodila plodom, jer u ovim utakmicama niko nema pravo na grešku i igra se na najsigurniju opciju.

Plej of program danas otvaraju Tenesi i Sinsinati. Igrač koji nam je zanimljiv i vredan uplate jeste sjajni hvatač Tenesija Ej Džej Braun.

Bez obzira što je ove sezone u Tenesi došao veliki Hulio Džon stiče se utisak da je Ej Džej Braun prva hvatačka opcija. To je svakako razumljivo, jer je on draftovan od strane Tenesija i njegova konekcija sa Rajanom Tenehilom je prirodno jača.

Zašto Ej Džej Braun?

Prvi razlog je povratak Derika Henrija. Henri je ubedljivo najjači trkač u NFL ligi i odbrana mora da se fokusira na njega. Čisto sumnjamo da će Majk Vrejbel odma da ga maksimalno eksploatiše, ali trebalo bi da ima 10-15 nošenja. Sa njim na terenu protivničke odbrane se fokusiraju isključivo na njega, što daje prostora hvatačima.

Drugi razlog je to što je Ej Džej Braun prva opcija u hvatačkom korpusu. Veoma je krupan i snažan i kada ga stavite uz pozicju jedan na jedan retko ko može da mu parira.

Predlog za klađenje: Ej Džej Braun više od 72,5 jardi 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa : https://titanswire.usatoday.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje