Advertisement
MaxBet

Nakon dana pauze zbog kiše koja je juče napravila haos organizatorima tenis se vraća u Rim. Danas su haos napravili organizatori, jer će neki igrači morati da odigraju tri meča, a mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Iako dubl konkurencija nije pogodna za klađenje, danas ćemo se okušati, jer neki singlaši zbog zgusnutog rasporeda neće imati ambiciju da se takmiče u dublu.

Parovi su sledeći:

Kubot/Melo – Melcer/Tim 1 1,35
Pelja/Švarcman – Kontinen/Pirs 2 1,55

Dominik Tim je ispao u singl konkurenciji od Fernanda Verdaska i verujemo da je to veliko razočaranje za njega. Ne verujemo da Tim ima sada neke ambicije u dublu, jer ide još malo Rolan Garos gde brani finale. Cenimo da će uzeti par dana odmora i početi pripreme za taj meč.

Švarcman je danas odigrao jedan meč i pobedio Ramosa, a nakon toga treba da igra protiv domaćeg igrača Matea Beretinija. To će po svemu sudeći biti jako težak meč, i nas ne bi začudilo kada bi to otišlo u tri seta. E nakon tog meča, Švarcman u paru treba da igra protiv Kontinena i Pirsa. Zaista, ako se desi da pobedi Švarcman već sutra treba da igra četvrfinale u singlu i nema teroije da će da se cima u dublu. Kontinen i Pirsu su eletni dubl tim, koji bi bio veliki favorit i da je Švarcman skroz spreman.

Ukupna kvota na ova dva predloga u kladionici Maxbet je 2,09.

Mišljenja smo da vredi probati s obzirom na date okolnosti, ali oprez sa ulogom.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.