subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: DUBL TIKET – 16. MAJ

Nakon dana pauze zbog kiše koja je juče napravila haos organizatorima tenis se vraća u Rim. Danas su haos napravili organizatori, jer će neki igrači morati da odigraju tri meča, a mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Iako dubl konkurencija nije pogodna za klađenje, danas ćemo se okušati, jer neki singlaši zbog zgusnutog rasporeda neće imati ambiciju da se takmiče u dublu.

Parovi su sledeći:

Kubot/Melo – Melcer/Tim 1 1,35
Pelja/Švarcman – Kontinen/Pirs 2 1,55

Dominik Tim je ispao u singl konkurenciji od Fernanda Verdaska i verujemo da je to veliko razočaranje za njega. Ne verujemo da Tim ima sada neke ambicije u dublu, jer ide još malo Rolan Garos gde brani finale. Cenimo da će uzeti par dana odmora i početi pripreme za taj meč.

Švarcman je danas odigrao jedan meč i pobedio Ramosa, a nakon toga treba da igra protiv domaćeg igrača Matea Beretinija. To će po svemu sudeći biti jako težak meč, i nas ne bi začudilo kada bi to otišlo u tri seta. E nakon tog meča, Švarcman u paru treba da igra protiv Kontinena i Pirsa. Zaista, ako se desi da pobedi Švarcman već sutra treba da igra četvrfinale u singlu i nema teroije da će da se cima u dublu. Kontinen i Pirsu su eletni dubl tim, koji bi bio veliki favorit i da je Švarcman skroz spreman.

Ukupna kvota na ova dva predloga u kladionici Maxbet je 2,09.

Mišljenja smo da vredi probati s obzirom na date okolnosti, ali oprez sa ulogom.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje