Advertisement
MaxBet

Nastavljamo sa tenisom i našim “eksperimentom” kada su žene u pitanju. Kao što ste mogli da vidite, gemovi dolaze veoma lagano, a trenutna situacija posle dva odigrana kola kaže da je prvi set 8-12 došlo na 31/39 mečeva, a opcija prvi set 9+ 25/39 mečeva. U velikim procentima dolaze ovi tipovi, a kvote su više nego dobre za dubl tikete. Mi smo danas izdvojili jedan dubl tiket pa da vidimo kakve ćemo sreće biti. Parovi su sledeći:

16:00 Ana Lena Fridsman – Kiki Bertens / Prvi set 9+ gemova 1,45
16:10 Arina Sabalenka – Karolina Voznjacki / Prvi set  9+ gemova 1,35

Ukupna kvota 1,96

Kiki Bertens jeste favorit, ali Fridsman ume da bude opasan protivnik na ovako brzoj podlozi. Pratili smo njen meč protiv Anet Kontavejt koja je takođe važila za favorita, a poražena je veoma glatko. Vrlo agresivna teniserka, koja zna šta hoće i u najmanju ruku može da parira Bertensovoj. Ide Vimbldon i nemojte da vas začudi ako u ovoj fazi turnira vidimo nekoliko iznenađenja.

Što se drugog para tiče imamo dve igračice koje gaje sličan stil igre. Sabalenka je klasična udaračica, i Voznjacki, koliko god bila dobra u defanzivi na travi, ne može da se brani. Sabalenkini udarci su jaki i prodorni i uz neki korektan procenat ubačenog prvog servisa ne bi trebalo da ima problema.
Voznjacki, sa druge strane, igra nešto pametnije i svojom raznovrsnom igrom sigurno može da igra protiv ultra agresivne Sabalenke.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

                                   Kvote su preuzete iz kladionice Maxbet

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.