Pored singla na Krajinoviča odlučili smo se za još jedan dubl tiket, jer je ponuda više nego primamljiva.

19:00 Markos Baghdatis – Radu Albot / Albot osvaja set 1,37

Ovde igramo na kartu umora, jer je Baghdatis imao naporan meč protiv Luke Puija koji je trajao skoro tri sata, i završio se kasno u noć. Markos Baghdatis i u svojim najboljim igračkim danima nije važio za igrača koji je u top kondiciji, a ko zna u kakvom je stanju njegovo telo sada kada je na zalasku karijere.
Baghdatis je ovde igrao i kvalifikacije, što znači da će mu ovo biti peti meč u isto toliko dana. Organizatori nisu izašli u susret Kipraninu, jer su njegov meč stavili kao treći, a realno trebali su da stave da igra poslednji, jer je meč završen jako kasno. To znači da Baghdatis neće imati ni 24h da se potpuno oporavi, a u njegovim godinama to je veoma bitno.

Albot je odigrao dva vrlo dobra meča protiv Kolšrajbera i Gulbisa. Servirao je sjajno, sve što mu je bilo pruženo oberučke je prihvatio i ovde sigurno ima svoju šansu.

Topla preporuka je da se odigra u singlu pobeda Albota koja se plaća kvotom 2, ali pošto smo se mi odlučili na dubl tiket ovde igramo samo da Albot osvaja set što je svakako najsigurnija opcija.

20:45 Žo Vilferd Conga – Žeremi Šardi / više od 22,5 gemova 1,65

Drugi par je takođe sa turnira u Monpeljeu. Igraće dva veterana iz Francuske Conga i Šardi, a mi igramo over gemove. Ovo je apsolutno idelan meč za odigrati over, jer se sastaju dva igrača koji imaju jako dobar servis, i gledaju da poen završe što je pre moguće. Conga od kad je operisao koleno ne voli mnogo da trči, jer je izgubio na brzini. I kada je bio na vrhuncu on nije bio poznat kao reli igrač, već je poznat po agresivnoj igri i sjajnom forhendu. Isto to otprilike važi i za Šardija koji je još skromniji igrač kada su osnovni udaraci u pitanju.

Dakle, ključ za prolaz ovog tipa jeste procenat prvog servisa. Obojica će jedan drugom servirati na bekend, jer je to za 50% slabiji udarac i kod jednog i kod drugog. Ovde ne bi trebalo da bude mnogo igre, a gemovi bi trebali ići veoma brzo.

Do sada su se njih dvojica sastali tri puta kada se meč igrao na dva dobijena seta, i sva tri meča su išla preko ove margine uz identičan rezultat.

ATP Johanesburg: Conga – Šardi 7:6 6:4
Masters Toronto: Šardi – Conga 7:6 6:4
Masters Toronto: Conga – Šardi 7:6 6:4

Kao što vidite identični rezultati i mečevi gde jedna lopta odlučuje, a nešto slično se očekuje i večeras.

Ukupna kvota na ova dva predloga u kladionici Maxbet iznosti 2,26, što je idealno za neki srednji ulog.


Napominjemo da su ovo samo naši predlozi koji apsolutno nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.