utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: DUBL TIKET – 7. MAJ

Kao što smo već rekli u prethodnoj najavi, današnja ponuda je veoma dobra pa će biti više predloga. Ovde smo se odlučili za jedan dubl tiket koji bi uz malo sportske sreće mogao da nam donese profit. Parovi su sledeći:

15:00 Šardi – Ramos 2 1,45
17:30 Ćorić – Pui 1 1,40

Ukupna kvota 2,03.

Ramos kakav god da je bolji je od Šardija na šljacu tu nema sumnje. Tu igramo na kartu umora, jer je Šardi u nedelju igrao finale dubla u Eštorila koje je osvojio. Juče je igrao dubl sa Simonom koji je izubio sasvim očekivano. Realno gledano nije imao vremena da se spremi i adaptira na uslove u Madridu koji su baš specifični. Šardi nema neku istoriju rezultata u Madridu. U šest nastupa samo dva puta je stigao do drugog kola, što dovoljno govori kako on igra u Madridu.

Sa druge strane je Ramos koji je ipak domaći igrač. On je igrao kvalifikacije, adaptirao se na uslove i trebalo bi da dobije ovaj meč.

Što se drugog para tiče tu je ista situacija. Pui je prethodne nedelje igrao čelendžer u Bordou koji je osvojio. Organizatori turnira su mu izašli u susret i stavili njegov meč u utorak kako bi imao barem dan odmora. Nismo sigurni da je uspeo da se oporavi i adaptira na uslove. Osim onog polufinala u Melburnu Luka Pui igra loš tenis pa i ne čudi što igra čelendžere.
Ćorić sa svim svojim bubicama i oscilacijama je za klasu jači igrač od Francuza. Ćorić u prethodne dve godine u Madridu ima treću rundu i četvrtfinale i mišljenja smo da će nastaviti u tom ritmu.


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje