Advertisement

Kao što možete da vidite rezultati u svetu tenisa u poslednjih par danas u katastrofalni. Samo pogledajte rezultate na turniru u Roterdamu i kvote koje su došle sve će vam biti jasno. Činjenica je da su se turniri vratili u neku normalu, ali igrači nisu i to je suština.

Razlog za ovakve rezultate možda leži u činjenici da su maltene svi turniri bili primorani da “skrešu” nagradni fond, pa igrači i nemaju neki motiv osim na onim najvećim turnirima. Čak i jedan turnir u Roterdamu koji ima veoma bogatu istoriju i tradiciju u prvoj rundi ostaje bez prvog i drugog nosioca. Ni na ovim turnirima u Južnoj Americi nije ništa bolje, pa zato treba biti oprezan.

Mi smo se danas odlučili za jedan tiket sigurica, ili ti dubl, a parovi su sledeći:

22:00 Krajček/Škugor – Ćerundolo/Korija 1 1,35
22:00 Munar – Tiafo / Tiafo osvaja set 1,35

Ukupna kvota 1,82

Sigurno se pitate otkud dubl na tiketu, ali verujte da ima rezona igrati. Korija je ispao u singlu, a Ćerundolo je i dalje u igri. Ćerundolo će pre ovog dubl meča odigrati singl meč i taj meč ima veliki značaj. Ukoliko dogura do polufinala Ćerundolo neće morati da igra kvalifikacije za turnir u Santijagu koji se igra sledeće nedelje. On će najverovatnije dobiti tu tzv. SE pozivnicu, jer zbog plasmana u polufinale neće moći da igra te kvalifikacije koje su na programu za vikend. Ukoliko se desi da pak izgubi taj singl meč mi zaista ne vidimo razlog zašto bi on ovde igrao dubl.

Krajček i Škugor su ozbiljni dubl igrači i trebali bi ovo da dobiju čak i da su Argentinici ultra motivisani.

Što se drugog para tiče igramo da Tiafo osvaja barem set. Iako je polaznik američke škole tenisa, Tiafo i te kako ume da odigra dobro na šljaci. Ima jako dobar skor protiv igrača koji su izvan 100 na ATP listi, a sa druge strane Muner ništa specijalno ne igra. Šta više, može se reći da se Španac baš muči, te je sasvim realno da Tiafo osvaja set.

Da su neka srećnija vremena i da imamo više samopouzdanja ovo bi smo razdvojili na dva singla. Prvi bi bio pobeda Škugora i Krajčeka sa 2:0, a ovaj drugi bi bio Tiafo čista pobeda. Kvote su odlične pa ako imate sredstava toplo preporučujemo.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisi sigurni, a igrate na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here