petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: DUBL TIKET – NEDELJA 10. MAJ

Ponuda je takva da smo se odlučili za još jedan dubl tiket, a parovi su sledeći:

15:40 Čoinski – Altmajer 2 1,60
16:30 Naw – Born 1 1,50

Ukupna kvota: 2,40

Nakong duela sa Hanfmanom, Danijel Altmajer će snage odmeriti protiv Jana Čoinskog. To je meč u kojem je Altmajer favorit sa kvotom 1,60 i to se prosto ne sme propustiti, jer je kvalitet na strani Altmajera mnogo više nego što to kvota prikazuje.

Čoinski je solidan teniser, ali ako poglate njegove pobede one su ostvarene protiv igrača koji su daleko ispod čelendžer nivoa. Primetili smo da ovaj teniser ima velikih problema sa serivisom i pre svega koncetracijom koja mu pada veoma često.

Altmajer je za klasu jači teniser i trebalo bi ovaj meč da dobije bez većih problema.

Hazem Naw nepoznati momak iz Sirije će igrati protiv još jednog anonumsa iz Nemačke, a to je Janik Stefan Born. Kladionice favorizuju Nawa sa kvotom 1,55 i mi se moramo složiti sa tim.

Naw iako ima manje odigranih mečeva mnogo više je pokazao na mečevima koje je igrao. On je zabeležio 3 pobede i 4 poraza, ali ti porazi su uglavnom bili protiv dosta jačih igrača. I tu tim porazima Saw je pokazao određeni kvalitet i nije gubio baš ubedljivo.

Sa druge strane je Born koji je gubio sve što je odigrao. Na sedam mečeva ima samo jednu pobedu i to protiv Wernera, igrača koji je možda i jedini koji je gori od njega. U svim porazima nije osvojio niti jedan set, što nam govori da ima problema kada igra protiv iole ozbiljnijeg igrača.

Saw je po našem mišljenju bolji igrač, a i ovaj pad kvote ukazuje da je dosta bliži pobedi.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://pixabay.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje