utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Dubl tiket (Petak)

Iako je za vikend sva pažnja okrenuta fudbalu i košarci, ovog vikenda i teniska ponuda je i te kako zanimljiva, jer se igraju završnice turnira kao i četvrtfinale Dejvis kupa. Ima puno sitnih kvota pa samo se odlučili za još jedan dubl koji bi uz malo sportske sreće mogao da nam donese profit.

Marin Čilić – Dimitro Popko

Prvi par koji nam je zapao za oko je duel između Marina Čilića i Dmitrija Popka. Bez obzira što šljaka nije omiljena Čilićeva podloga ovo bi morao biti meč u jednom pravcu i sve osim ubedljive pobede Čilića bi bilo ravno senzaciji. Jednostavno Popko koji je 258. igrač na svetu, igrač koji svoju sreću traži na čelendžerima i ITF turnirima ne bi smeo da predstavlja problem za trećeg igrača sveta. Nema ovde mnogo polemike mi očekujemo maksimalnu pobedu Čilića.

Predlog: Pobeda Čilića 3-0 1,30

Anastasija Sevastova – Kristina Pliškova

Juče nas je Sevastova ispoštovala u meču protiv Barti, i izgleda da su se kladionice opametile te su danas postavile mnogo manju kvotu, iako njena današnja protivnica igra dobar tenis ovde u Čarlstonu. Njena rivalka biće Kristina Pliškova koja je izbacila Vesninu, Kvitovu i Siniakovu. Ovo su respektabilna imena i možda kvota ne bi trebala biti ovako niska, ali svakako da je Sevastova favorit.

Pliškova je kao i njena sestra Karolina udaračica, koja igra sa ravnim udarcima bez trunke spina. Glavni cilj Sevastove bi trebao biti da je natera na udarac više i tako greškama izbaci iz ritma. Sevastova se sjajno kreće i mišljenja smo da je sposobna da plan sprovede u delo. Veoma dobro pokriva teren, bori se za svaku lopticu i ovde će Pliškova morati mnogo više da radi za poene. Dugačke razmene više odgovaraju Sevastovoj, tako da u takvim okolnostima Sevastova je bolja i to će danas nadamo se pokazati.

Predlog: Pobeda Sevastove 1,35

Ukupna kvota na ova dva predloga iznosi 1,76 što nije mnogo, ali može da se odigra na neki srednji ulog. Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje