četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Dubl tiket (Sreda)

Pored singla koji smo objavili današnja ponuda nam je iznedrila još jedan dubl koji uz malo sreće može da nam donese profit.

Albert Ramos Vinolas – Pablo Kuevas

Ovo je za nas tip dana, jer je Kuevas za klasu jači igrač. Bez obzira što je imao težak meč protiv Šoka ne vidimo kako Ramos sa promenljivom igrom može da ugrozi Urugvajca. Kuevas brani polufinale turnira, dakle 360 poena što nije mala brojka. Slede mastersi kao i Roland Garos i Kuevasu ne treba da ispadne iz top 50 i da ne bude nosilac
Ramos sa druge strane nit smrdi nit miriše. Gubitak seta protiv Govojčika je jasan pokazatelj da ne igra ništa posebno i sve osim pobede Kuevasa bi bilo iznenađenje. Jedini minus za ovaj tip jeste domaći teren, jer se španska publika po ko zna koji put pokazala kao nekulturna, ali nadamo se da će Kuevas biti jači i od Ramosa i od publike.

Predlog: Pobeda Kuevasa

Dominik Tim – Federiko Delbonis

Drugi meč koji nam je zapao za oko odigraće Austrijanac Dominik Tim i Argentinac Federiko Delbonis. Govorili smo unazad da je po našem skromnom mišljunju u ovom trenutku Dominik Tim najbolji igrač na šljaci odmah iza Nadala. On ima sve predispozicije za dobre rezultate na šljaci, od jakih spinova do sjajnog kretanja i pokrivanja terena. Ovde je u nekoliko navrata stizao do samog kraja, a konkretno prošle sezone je igrao finale protiv Nadala koje je izgubio. Dakle, brani veliki broj poena i ispadanje na samom startu turnira nije opcija za Austrijanca pogotuvu posle nešto lošijeg turnira u Barseloni.
Bez obzira što je Delbonis solidan na šljaci realno da je Tim bolji igrač i senzacija bi bila da ispadne u drugoj rundi.

Ukupna kvota na ova dva para iznosi oko 2 i sasvim je korektno za dubl na srednji ulog. Ipak, mi napominjemo da je ovo samo naš predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

8 Komentari

    • Bosanac55, ti si taj koji je banovan na sajtu t1x2 tako da ne sviraj puno.
      I kao što ti kaže Sirijus, mešaš babe i žabe.

  1. Nema ovo veze sa kompleksima, ovo ima veze sa tim kada neko ne želi da njegov rad bude osporavan i pljuvan kada je predlog za klađenje gubitan, a ne dobije ni jedino jedino hvala kada je predlog dobitan. Pozdrav

  2. Smijesno, onaj glupan je toliko filozofirao protiv Ridjeg, a samo je trebao uplatiti na Kuevu i Tima i dobio bi pare haha.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje