Advertisement
MaxBet

Današnja ponuda tenisa je više nego bogata. Ipak, uvek treba biti oprezan sa tenisom, posebno sada kada je finiš sezone. Malo igrača ima motiv da se bori za nešto i samo na njih treba igrati.

Mi smo se potrudili da izdvojimo dva para koja ćemo odigrati na dubl tiketu koji bi uz malo sportske sreće mogao da prođe bez većih problema.

17:00 Stefanos Cicipas – Žeremi Šardi – Više od 21,5 gemova 1,50

U Bazelu će igrati Cicipas i Šardi. Cicipas je prethodne nedelje osvojio svoju prvu ATP titulu u Stokhlomu i tako postao prvi Grk kome je uspelo da osvoji titulu. Njegove ambicije za ovaj turnir su upitne, jer nakon osvojenog turnira sigurno oseća umor koji bi mogao da utiče na tok meča. Sledeće nedelje se igra masters u Parizu i verujemo da je to turnir za koji će on da se sprema.

Ipak, i pored toga Šardiju niko ne obećava pobedu. Nakon završetka sezone trave koju je odigrao sjajno, Šardi je pao u formi.

Govorili smo mnogo puta da je over opcija najbolja kada je Cicipas akter meča. Momak ima razoran prvi servis i igra veoma agresivan tenis. Sa druge strane to se isto može reći i za Šardija koji živi od toga prvog servisa i odličnog forhenda.

Šardi i ako bude pobedio ne verujemo da će to biti ubedljivo. Do sada su igrali tri puta, a dva od tri meča je otišao preko današnje margine. Taj jedini meč koji nije otišao u over se igrao 2016. godine kada je Cicipas bio previše mlad pa ga ne bismo uzeli kao realan parametar.

Servisi će raditi posao i verujemo u over.

20:30 Marin Čilić – Mariuš Kopil – 2-0 1,55

I drugi meč na našem tiketu je sa turnira u Bazelu. Igraće Marin Čilić i Mariuš Kopil, a za nas je Čilić ovde izraziti favorit.
Čilić je jedan od retkih igrača koji imaju za šta da igraju. On se bori za plasaman u masters kup, a sve su šanse da će to i obezbediti. Njemu je potrebno da se plasira u finale ovog turnira i sigurno će obezbediti plasman u London. Naravno, nakon ovog turnira se igra i masters u Parizu koji donosi mnogo poena pa samo neka povreda može da spreči Čilića da se ne pojavi u Londonu.

Ipak, Čilić voli da igra u Bazelu. On je ovaj turnir osvojio 2016. godine i još par navrata igrao u samim završnicama. Dvoranski uslovi mu pogoduju zbog stila igre, a to potvrđuje ubedljiva pobeda nad Šapovalovim u prvom kolu.

Što se Kopila tiče jedan prosečan teniser koji igra samo na servis. Kretanje kao i igra u polju dosta slabiji u odnosu na Čilića i to će mu danas biti problem. Forma takođe vrlo nepredvidiva, a protiv Čilića mislimo da nema neke šanse.

Ukupna kvota na ova dva predloga u kladionici Maxbet iznosi 2,33 što je savršeno za dubl na neki srednji ulog.

Napominjemo da su ovo samo neši predlozi koji apsolutno nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.