četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Dubl tiket (Subota)

Danas su počinju kvalifikacije za treći masters u sezoni. Masters u Monte Karlu spada u one koji nisu obavezni pa konkurencija uglavnom nije najjača moguća. U nešto slabijoj konkurenciji mnogi vide svoju šansu za nešto bolji rezultat pa je ovaj turnir uvek zanimljiv.
Mi smo za vas pronašli dva para koji u dublu uz malo sportske sreće mogu da nam donesu lep profit.

Roberto Karbaljes Baena – Ilija Ivaška

Nema ovde mnogo polemike. Sa jedne strane imamo igrača koji svoju sreću traži isključivo na šljaci, a sa druge strane je igrač koji šljaku maksimalno izbegava.

Baena jeste čelendžer igrač, ali je više nego solidan na šljaci. Ove sezone ima 13/6 na šljaci što je ok skor. Ove sezone osvojio je turnir u Quitu kada je pobedio jednog Alberta Ramosa koji važi za jednog odličnog šljakaša. Kroz karijeru Baena je odigrao 529 mečeva na šljaci, i zabeležio je 337 pobeda i to je brojka koja je za apsolutno poštovanje.

Baenin današnji rival Ivaška je nekim čudom uspeo da upadne u glavni žreb turnira u Marakešu. U prvom kolu je igrao protiv domaćeg igrača Saidija koji nema ATP rank. Očekivano, Ivaška je slavio sa 6:1 6:0, ali već u sledećem kolu kvalifikacija glatko je poražen od Pedra Martineza koji je 228. igrač na svetu. Ipak, sreća ga je pogledala pa je kao laki luzer upao u glavni žreb, ali je odmah na startu poražen od veterana Pabla Anduhara. Koliko ne voli šljaku potvrđuje statistika koja kaže da je Ivaška tokom karijere odigrao svega 27 mečeva na šljaci, i ima negativan skor od 13 pobeda i 14 poraza. Ovo je deo sezone kada turnira na betonu nema, tako da je Ivaška prinuđen da se muči na šljaci koju apsolutno ne voli.

Baena je jasan favorit i ovde bi njegov poraz  bio veliko iznenađenje.

Predlog: Pobeda Karbanesa Baene 1,45

Federiko Delbonis – Nikolas Mau

Drugi meč koji nam je zapao za oko odigraće Federiko Delbonis i Nikolas Mau. Ovde je po nama Delbonis izraziti favorit, jer je karijera Nikolasa Maua u silaznoj putanji. Iako je Mau Francuz, on nikada u Monte Karlu nije napravio neki zapaženiji rezultat. Ovde u Monte Karlu je igrao  osam puta i samo jednom je prošao u drugo kolo. Ova šljaka je izuzetno spora, i to njegovoj agresivnoj igri apsolutno ne odgovara.

Sa druge strane, Delbonis kao i većina Južnoamerikanaca „živi“ od šljake. To je podloga na kojoj se najbolje snalazi i protiv Maua koji nije u formi, koji se polako okreće dubl konkurencije prosto mora biti favorit.

Predlog: Pobeda Delbonisa 1,35

Ukupna kvota kada spojite ova dva predloga iznosi 1,96 što je idealno za dubl na neki srednji ulog. Ipak, mi napominjemo da je ovo samo naš predlog koji apsotluno nije siguran, i koji igrate

Povezani članci

6 Komentari

    • Šta da se radi? Jednostavno naiđe tako crna serija ponekad. Mada nešto se ne sećam da sam vas viđao pre nekoliko dana kada je bila serija od 3-4 dana bez promašaja da se barem zahvalite. Bilo kako bilo u buduće zaobiđite predlog i barem će te biti na nuli. Srećno 🙂

    • Iskreno, najvise koristim „Gde danas idu uplate“. Tenis je postao uzasno tezak za pogoditi iako sam se do ove sezone i ja osobno smatrao strucnjakom. Prije 3-4 dana nisam koristio predloge, a danas jesam i bas je ispalo lose. Ne zbog vas, već zbog toga sto je ATP postao kao WTA nepredvidljiv. Iskreno, da mi date da slozim 3 teniska para tesko da bih slozio bez da bar jednog promasim. Poraz Jazirija nije nikakvo cudo, a Cerballes Baena do ove sezone je bio prakticki anominus pa nije cudno da ima oscilacija (pa cak i protiv Ivashke). Nemojte se ljutiti, samo sam se salio 🙂

      • Sve dok je rasprava „zdrava“ i dok nema psovanja i vređanja ja nemam problem da primim kritiku. Što se tiče Baene, vodio je u 1-0 u setovima i imao brejk viška u drugom i kad to nije iskoristio onda i ne treba da pobedi, a takav scenario niko ne može da predvidi

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje