četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Dubl tiket – Utorak 13. april

Juče je kiša napravila haos organizatorima u Monte Karlu, ali oda danas pa sve do kraja turnira ne bi trebalo da bude problema. Današnja ponuda je sjajno i mi smo izdvojili dva meča koja možete spojiti u dubl tiket.

14:00 Tejlor Fric – Roberto Bautista Agut 2 1,40
15:30 Lorenco Sonego – Marto Fučovič 2 1,60

Ukupna kvota 2,24

Agut je bez ikakve sumnje danas baš baš veliki favorit protiv Frica. Nije tajna da Amerikanac ne voli šljaku i to će se danas verujemo videti. Jučerašnja obilata kiša je dodatno usporila terene, tako da apsolutno sve ide na stranu Aguta. Servis neće biti prednost, a u dužim razmenama Agut je jači za klasu.

Što se drugog meča tiče tu igramo na kratu umora. Sonego je osvojio titulu na Sardiniji i sada sigurno iscrpljen dolazi u Monako. Smaopouzdanja verujemo da ima, ali fizički napor koji je uložio da bi osvojio titulu je bio veliki. I mečevi pre finala su bili jako teški, te verujemo da bi fizički aspekt mogao biti ključan.

Fučovič tokom cele sezone igra sjajan tenis. Nije imao sreće sa žrebovima, jer je uglavnom igrao protiv Rubljova koji mu je slaba tačka. Ipak, kada se pogleda u globalu, Mađar igra sjajan tenis.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje