četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Dubl tiket – Utorak 15. Jun

Ove nedelje krećemo sa nešto ozbiljnijim klađenjem na tenis. Sezona trave je u jeku, mečevi će se pratiti sada ozbiljno, pa da probamo da zaradimo koji dinar pred Vimbldon. U ovom članku smo izdvojili jedan dubl tiket koji nam dolazi sa čelendžera u Notingemu.

Nemojte ove čelendžere na travnatim terenima porediti sa onim ostalima, posebno ne sa onima koji se igraju na šljaci. Ovde su čelendžeri dosta jaki i igraju se ozbiljno, jer pripremnih turnira pred Vimbldon ima zaista malo. Dubl tiket izgleda ovako:

15:00 Mariuš Kopil – Benjamin Bonci 1 1,45
15:00 Tijago Sejbot Vild – Aleks Bolt 2 1,35

Ukupna kvota 1,96

Kopil nas je prodao pre neki dan protiv Tiafoa. Krenuo je baš dobro, napravio brejk, a ona izgubio sedam gemova u nizu. Bilo je evidentno da nešto nije bilo u redu sa njim, ali čini se da je bio kratokročan problem na našu nesreću. Jako dobar igrač na travi, servis odličan, igra na mreži takođe i protiv Boncija kome manjka mečeva na travi mora biti favorit.

Šta tek reći za ovaj drugi meč? Imamo Sejbota klasičnog igrača na šljakastim terenima. Ovo će mu biti prvi meč u karijeri na travi i to sve govori. Bolt je odličan igrač na ovim terenima, ali ga nije dugo bilo zbog povrede. Nosio se sa jednim Ebdenom više nego solidno dok ovaj nije predao, mada pobeda je bila već zagarantovana. Ukoliko bude prikazao bar pola od toga danas će da slavi.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje