Iako žene izbegavamo da stavljamo na tikete, na travi ipak mnogo više dolazi do izražaja kvalitet određene igračice. U skladu sa tim mi ćemo danas okušati sreću sa jednim dubl tiketom.

Kirsten Flipkens – Ana Kalinskaja

Nema ovde velike polemike Kirsten Flipkens je veliki favorit. Ona spada u one “specijaliste” za travu, jer zaista njena igra je kao stvorena za ovu podlogu. Ima jako dobar bekend slajs koji udara u 95% slučajeva kada joj protivnica igra na tu stranu. Ona tim udarcem može da se brani i napada, a posebno je dobra kada napada. Ta loptica nisko odskače i protivnica je prinuđena da podigne lopticu, a to je u velikoj većini slučajeva lagan volej.
Kada smo kod voleja i tu je Flipkens odlična i nije ni čudo što joj je trava omiljena podloga.

Sa druge strane je Kalinskaja tinejdžerka koja je do sada odigrala svega 5 mečeva na travi. Ona još uvek nema iskustva na ostalim podlogama, a kamoli na travi koja se igra veoma kratko tokom sezone. Po nama ona teško može da uradi protiv Flipkens i u skladu sa tim mi igramo na Belgijanku.

Predlog: Pobeda Flipkens 1,35

Joana Konta – Kurimi Nara

Drugi meč koji nam je zapao za oko igra se u Notingemu. Sastaće se domaća igračica Joana Konta i Japanka Kurumi Nara.
Ova sezona je vrlo teška za Britanku, jer ima velikih problema sa povredama. Kad god uđe u neki ritam mečeva i turnira, nju sasače neka nova povreda i to je veoma teško. Ipak, sezona na travi je njen omiljeni deo sezone i verujemo da se dobro spremila za istu.
Konta ima igru za travu, pre svega ima vrlo moćan prvi servis koji kada ulazi radi više od pola posla. Pored servisa tu je dobar forhend kao i kretanje i zato ne čudi što Konta ima dobre rezultate na travi.

Njena protivnica Nara igra veoma loše u poslednje vreme. Nara igra toliko loše da je morala da igra neke ITF turnire ne bili zabeležila neku pobedu. Igrala je u Trnavi, a pre toga je igrala manje turnire u Kini, a to nije ni blizu kvaliteta Joane Konte.

Konta ima veoma dobar skor sa Narom. Ona vodi sa 6:1 u međusobnim duelima, a Nara je uspela da osvoji samo dva seta u tih šest mečeva. Ovo nije slučajnost, a mi verujemo da će se dominacija Konte samo nastaviti.

Predlog: Pobeda Konte 2:0 1,48

Ukupna kvota na ova dva predloga u kladionici Maxbet iznosi 1,99 što je idealno za jedan dubl na srednji ulog.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.