sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Statistika i informacije (Petak)

Danas je dan kada kladeđenje na tenis treba zaobići, jer se igraju kvalifikacije za masters u Mardidu kod žena što je vrlo teško pogoditi. Muškarci će igrati sutra kvalifikacije tako da treba biti oprezan na sa odabriom parova.

Mi smo se potrudili da za vas iskopamo neke informacije koje će vam pomoći pri sastavljanju tiketa.

1) Paola Badosa Gilber – Natalija Vikljanceva

Badosa je juče igrala četvrtfinalni meč protiv Aleksandre Krunić u Rabatu. U taj meč je ušla rovita sa bandažiranom butinom, a nakon gubitka prvog seta rešila je da preda meč. Neki period odmora i adaptacije na uslove u Madridu nije imala tako da mi ne znamo u kakvom je ona fizičkom stanju, ali sigurno nije idealno.

2) Sara Erani – Beatriz Hadad Maia

Italijanka Sara Erani je takođe juče igrala u Rabatu, a poražena je glatko od Elis Mertens. Poražena je glatko, ali isto kao i za Badosu nije imala vremena da odradi barem jedan treninig i da se spremi za meč kvalifikacija.

3) Betani Matek Sands – Karolina Dolehajd

Betani Matek Sands će ovo biti četvrti meč u sezoni nakon teške povrede kolena na Wibmbldonu prošle godine. Ona nije trebalo da igra ove kvalifikacije, ali je imala sreću da je Shieh odustala od Madrida, jer se plasirala u polufinale turnira u Maroku. Sva tri meča je relativno lagano izgubila Matek Sands i generalno gledano posle teške povrede kolena igranje na šljaci je nešto što joj najmanje treba.
Sa druge strane Dolehajd je osvojila ITF turnir u Americi i u solidnoj je formi. Nije joj strano da igra na najvećoj pozornici, jer je igrala dobro na Indijan Welsu.

4) Nikolas Jari – Pablo Karenjo Busta

Nikolas Jari je do sada u sezoni odigrao 21 meče ako se ne računa Dejvis kup i Australijan open. Kada je margina 21,5 u pitanju 16 mečeva je otišlo u over s tim što je još tri meča ostalo tačno na granici. Danas igra sa Karenjom Bustom koji nije bauk tako da ne bi čudilo kada bi i ovaj meč otišao u over.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje