utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Najava finalnih mečeva u Haleu i Kvinsu

Danas su na programu finalni mečevima na turnirima u Haleu i Kvinsu. Mečevi su nam zanimljivi za klađenje pa ćemo u ovom članku oba finala analizirati i dati neki predlog za klađenje:

14:00 ATP Hale: Ugo Umber – Andrej Rubljov

Dakle, u Haleu za titulu igraju Umber i Rubljov. Po svemu prikazanom do sada apsolutno zasluženo. Umberov put do finala je bio trnovit, jer je svaki meč igrao u tri seta, a redom su padali Sem Kveri, Aleksander Zverev, Sebastijan Korda i Feliks Ože Aliasim.

Šta je Umber pokazao? Pokazao je odličan tenis, ali na bljeskove. Još uvek nije sposoban da odigra meč u kontinuitetu i to će ga vrlo verovatno koštati titule danas. To je zaista čudno kod njega, jer je on igrač koji poseduje zavidan servis i igru na mreži. Gotovo na svakom meču je prvi stizao do prednost, ali je po pravilu ulazio u velike krize sa servisom, te su se protivnici vraćali. Sve maratone do sada je uspeo da dobije, ali ovo je ipak finale i biće malo teže.

Što se Rubljova tiče možemo reći da je „prešao igricu“ kada su u pitanju turniri iz serije 500. Neverovatno je sa kojom dozom samopouzdanja igra na ovim turnirima i kako lagano stiže do pobede. Nije bitno na kojoj se podlozi igra, prosto on igra kao u transu.

Ono što nas je posebno impresioniralo jeste kretanje Rubljova na travi. Odlično se kreće mali Rus, stiže na sve moguće lopte i na taj način produžava poen. Igra na travi se i svodi na to. Treba produžiti poen i sačekati grešku protivnika, barem kada igrati protiv dobrih servera.

Rubljov je dobio veoma dobre udarače poput Hačanova i Basilašvilija i protiv Umbera ne bi trebalo da bude problema. Rus je svakako favorit i ovu kvotu na njegovu pobedu možda možemo iskoristiti za neki dubl tiket.

Predlog za klađenje: Pobeda Rubljova 1,40


14:30 Mateo Beretini – Kameron Nori

Finale Kvinsa donosi duel između Italijana Matea Beretinija i Britanca Kamerona Norija. Za obojicu se može reći da igraju možda i najbolji tenis u karijeri. Beretini je imao sjajnu sezonu šljake na kojoj je osvojio turnir u Beogradu i stigao je do četvrtfinala Rolan Garosa. Sjajnu igre na šljake su doprineli da samopouzdanje kod Italijana skoči veoma visoko. Beretini je slobodno se može reći rutinski stigao do finala i treba obrati pražnju na njega na Vimbldonu.

Šta tek reći za Norija. Od igrača koji je važio za prosečnog došao je do toga da se može svrstati među 30 najboljih bez ikakvih problema. Neverovatna je njegova transformacija na šljaci, jer je to bila podloga na kojoj je ostvarivao najgore rezultate. Ipak, ova sezona je dovela do toga da je igrao četvrtfinale Barselone (poraz od Nadala), finala Eštorila, četvrto kolo Rima, finale LIona, treće kolo Rolan Garosa (poraz od Nadala) i sada je u finalu Kvinsa. Neverovatna serija dobrih rezultata i sigurno ima neku šansu u finalu.

U ovom meču servis bi trebao biti prevaga. Beretini iako je svakako favorit ne može se smatrati baš izrazitim favoritom. Nori je sjajan, levoruk je i biće zanimljivo videti kako će se Beretini adaptirati na taj slajs servis. Naša preporuka je da se proba sa over gemovima.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,70


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje