sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 (Četvrtak)

Drugi predlog sa mastersa u Majamiju je sa meča u kom će se sastati Dušan Lajović i Horasio Zebaljos. Lajović je ovde izraziti favorit, i kvota na njegovu pobedu opada, ali pošto on i kad dobija, dobija vrlo teško po nama je over bolja opcija.

Ne blista Lajović ove sezone to je svima jasno. Neverovatno je da operacija bruha može da utiče toliko na čoveka i njegovu igru. On je pri kraju prošle sezone operisao bruh, i od tad pa na ovamo zabeležio samo dve pobede i devet poraza.
No, ko je gledao njegove mečeve mogao je da vidi solidnu igru. U većini tih mečeva Lajović je imao svoju šansu, ali kad god je trebalo da napravi odlučujući korak koji će mu pomoći da set, ili meč preokrene u njegovu korist, on je tad klonuo što su protivnici maksimalno koristili. Očigledan je nedostatak samopouzdanja, ali to prosto mora sam da reši.

Danas ima protivnika po meri Horasija Zebaljosa koji svoju sreću uglavnom traži na šljaci, ali ume da zablista i na betonu povremeno. On je tip igrača koji je vrlo disciplinovan, i koji se jasno i strogo drži svog plana igre. Svestan je da više nije mladić, svestan je da teniski nije baš najelegantniji pa u skladu sa tim igra na svoje najjače oružje, a to je servis i u poslednje vreme vrlo česti izlasci na mrežu. Vrlo malo poklanja tako da će Lajović morati da se potrudi za svaki poen.

Pošto Lajovićevi mečevi nikada nisu dosadni, i gotovo uvek ih prati drama najbolja opcija po nama su over gemovi. U korist ove opcije ide i činjenica da je Zebaljos odigrao osam mečeva na kojem je bilo više od 22,5 gemova od 12 koliko ih je ukupno odigrao. Na 7 od tih 12 meč je išao u tri seta tako da to dovoljno govori koliko su mečevi tesni kada je akter istog Zebaljos.

Sigurni smo da obojica vide dobru priliku da se plasiraju u drugo kolo tako da će se voditi rovovska bitka za svaki poen i gem.

Predlog: više od 22,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje