subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 (Sreda)

Za noćne ptice koje uz NBA prate i tenis potrudili smo se da iskopamo barem jedan predlog.

Meč je sa turnira u Akapulku, a sastaće se Kevin Anderson i Adrian Manarino. Po kvotama koje su kladionice postavile Anderson je izraziti favorit, ali ne baš toliki kako ga oni predstavljaju.
Manarino ume da bude vrlo nezgodan protivnik i iz tog razloga mišljenja samo da će meč biti mnogo neizvesniji.

Anderson je pre desetak dana osvojio turnir u Njujorku. Igrao je zaista sjajno, ali uslovi u kojim se igrao taj turnir su mu apsolutno pogodovali, a ovde je potpuno drugačija priča.
Igra se na otvorenom, vlažnost vazduha je visoka i teren je dosta sporiji. Sve ovo smanjuje efekat njegovog servisa koji je njegovo glavno oružje, a bez njega Anderson je sasvim prosečan teniser.

Bez obzira što je Anderson dobio lagano Albota za očekivati je da malo spusti gas nakon titule u Njujorku, i mišljenja smo da neće ovde tako lako izaći na kraj sa Manarinom.

Manarino ima čudan stil igre, ali kada ga ide može da se nosi sa bilo kojim igračem na svetu. Igra levom rukom što je jako bitno. Levoruki teniseri pri servisu kreiraju jako nezgodne uglove koje desnoruki teniseri ne mogu. Slajs servis u stranu mu je specijalnost i taj servis bi trebao da forsira. Tim servisom će Andersona terati van terena i za manevar će imati ceo teren. Mana mu je to što ume da oscilira, ali to je pod uslovom da je protivnik igrač koji forsira dugačke razmene što Anderson svakako nije.
Meč bi trebalo da bude mnogo neizvesniji i zato je po nama over najbolja opcija za ovaj meč.

Predlog: više od 22,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje