sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 (Subota)

Drugi predlog za danas je sa meča u kom će se sastati Rus Karen Kačanov i Rumun Mariuš Kopil.

Kladionice su Kačanova postavile za izrazitog favorita, i dali 1,30 na njegovu pobedu. No, nije sve tako idelno kako se čini, i ovde ako Kačanov bude pobedio neće biti baš lako.

Pala je forma Kačanovu to je očigledno. Nakon osvajanja turnira u Monpeljeu, ispao je rano u Dubaiju, a prethodne nedelje u Indijan Welsu ispao je na samom startu od sunarodnika Evgenija Donskoja, u meču u kom je bio favorit slično kao i ovde. Pad forme je bio sasvim logičan i očekivan, jer je Kačanov igrao dobro u dvoranama po Evropi.

Neka slična priča prati i Kopila. Nakon izgubljenog finala Sofije od Mirze Bašića. Ispao je u prvom kolu Roterdama od Damira Džumhura. Na čelendžeru u Indijan Welsu stigao je do treće runde, a na mastersu je ispao u prvom kolu od Pitera Polanskog, u meču u kom je imao meč lopte. Dakle, igra promenljivo, ali ne treba ga otpisivati.

Što se meča tiče mi očekujemo da igra teče relativno brzo. Obojica imaju ubojite servise koji će im dati određenu prednost tokom poena. Razmene ne bi trebale biti dugačke, jer su obojica poprilično agresivni. Jedan od glavnih uslova za prolaz tipa jeste visok procenat ubačenog prvog servisa.

Kačanov je do sada odigrao 15 mečeva, i na margini od 21,5 gemova over je došao na 9 mečeva, a kada je margina bila 22,5 over je došao na 7 mečeva što su više nego fine brojke.
Kada je Kopil u pitanju on ima over na 5 mečeva od 11 na marginama od 21,5 i 22,5 što je skoro svaki drugi meč.

Zanimljivo je da Kačanov još uvek nije zabeležio pobedu u Majamiju, a imao je dva nastupa. Da li će pobediti danas pitanje je, ali  opcija over gemovi nam se čini kao najsigurnija.

Predlog: Više od 22,5 gemova 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje