petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 3 (Četvrtak)

Treći ujedno i poslednji predlog za danas je sa meča u kom će se sastati Juki Bambri i Mirza Bašić. Kladionice favorizuju Bambrija, ali mi smo mišljenja da se i Bašić ovde nešto pita.

Juki Bambri nekada prvi junior sveta igra zaista dobro u poslednje vreme. Bio je sjajan na Indijan Welsu kada je kroz kvalifikacije stigao do trećeg kola u kom je zamalo izbacio Kverija. Ruku na srce malo mu se poklopio žreb, ali treba i to iskoristiti. I za Majami je morao da igra kvalifikacije koje je prošao bez ikakvih problema tako da se može reći da je Bambri u vrlo dobroj formi.

Sa druge strane Mirza Bašić od kada je osvojio turnir u Sofiji igra toplo hladno. Nije uspeo da se kvalifikuje za Indijan Wels, a nakon toga je stigao do četvrtfinala čelendžera u Irvingu. Ovde je imao sreće da upadne kao laki luzer, jer je poražen u finalnom meču kvalifikacija od Mmo-a.

No, i pored promenljive igra Bašić ovde sigurno ima šansu. Nepisano pravilo u tenisu kaže da onaj koji upadne u glavni žreb kao laki luzer uglavnom prođe jedno do dva kola. Ima sreću da upadne na mesto nekog od nosioca pa samim tim i žreb nije najteži mogući. Bambri koliko god da igra dobro, Bašić sigurno može da se nosi sa njim.
Dodali bismo i faktor umora koji bi mogao da bude problem za Bambrija. Naime on je odigrao čak sedam mečeva u prethodnih deset dana i to sigurno mora da utiče na igrača.

Bašić ima vrlo dobar servis na koji mora da se oslanja, pokazao je da ima kvalitet da se nosi sa najboljim igračima i on ovde nikako ne može biti autsajder kao što su ga kladionice postavile.

Predlog: kontra hendikep na Bašića 3,5 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

5 Komentari

      • Svaka cast ridji juce za ove predloge,ispratio sam svaki,samo za Basica nisam znao sta znaci ovo kontra hendikep i stavim ja ovo h2(-3.5) i izbaci me .. 😀 Ali nmvz,bice bolje!Veliki pozdrav za tebe 🙂

        • Hvala na pordšrci. Malo je falilo da bude 3/3, ali nedostatak sreće je uslovio pad. Mali savet samo ako pratite predloge, najbolje bi bilo kada bi igrali svaki predlog u singlu. U tom slučaju prolaznost bi juče bila 2/3 i to znači siguran profit, činjenica mali, ali je profit što je i najbitnije.

          • Pa tako cu od sada i da radim,hvala na predlogu! 🙂
            I zelim da ti pozelim jos vise srece u buducnosti,pozdrav!

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje