sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje (Nedelja)

Masters u Majamiju je ostao bez Simone Halep i Rodžera Federera. To dovoljno govori koliko je tenis u stvari kompleksan sport, i koliko je teško pogoditi čak i onu najmanju kvotu.

Danas ima dosta „lepih“ parova koji bi uz malo sportske sreće mogli da nam donesu profit. Prvi par koji nam je zapao za oko je meč u kom će se sastati domaći igrač Jared Donaldson i Portugalac Žoao Souza.

Mi zaista ne vidimo razlog zašto su kladionice ovde za favorita postavile Donaldsona. Souza igra odlično u poslednje vreme. U Indijan Welsu je dobio Južnog, Sašu Zvereva, a imao je i Raonića u rukama, ali Kanađanin je uspeo nekako da se izvuče. Ovde u Majamiju odigrao je sjajan meč protiv Harisona kojeg je dobio posle dva taj brejka. Meč je bio vrhunskog kvaliteta od prvog pa do poslednjeg poena, a Souza je u tom meču pokazao za šta je sposoban. Naravno treba dodati i pobedu nad Gofanom kojem je dao svega jedan gem. Gofan je poznat kao igrač kojeg je jako teško slomiti, i kada njega ostavite na jednom gemu onda je to jasan pokazatelj da igrate sjajan tenis.

Što se Donaldsona tiče ovde u Majamiju je dobio dva veterana Baghdatisa koji je bio rovit, i Felisijana Lopeza čija se karijera bliži kraju barem ona u singlu. Igra vrlo promenljivo, i sve, ali bukvalno sve mu zavisi od servisa.

Što se ovog meča tiče njegov ishod zavisi od dve stvari. Prva stvar je Donaldsonov servis koji je vrlo dobar. Ako ga bude išao Souza će dosta teže dolaziti do poena, a druga stvar je sam Souza. Njegova glava je posebna priča, jer ume tokom meča da se iznervira i potpuno ispadne iz ritma. No, njegove igre u prethodnih 10 dana su jasan pokazatelj da je fokusiran i da mu se igra tenis. Ova podloga u Majamiju je dosta spora, pa i taj servis Donaldsona neće imati toliki efekat kao ne nekim bržim betonima. U razmenama Souza bi trebao biti jači, jer je po prirodi šljakaš i po našem mišljenju maksimalno treba da eksploatiše bekend Donaldsona koji je duplo slabiji od forhenda.

Ovo favorizovanje Donalsdona je samo zbog domaćeg terena, kao i boljeg renkinga, ali to nema veze sa igrom i rezultatima. Souza igra jako dobro i mi mu moramo ukazati poverenje.

Predlog: Hendikep gemovi na Souzu 1,5 2,00

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje