sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje (Ponedeljak)

Danas su na rasporedu mečevi treće runde mastersa u Majamiju. Pošto su manje više svi najveći favoriti poispadali, ostali mečevi su jako ujednačeni pa stoga nije baš lako izabrati dobitan par.

Naš prvi predlog za danas je sa meča u kom će se sastati Tanasi Kokinakis i Fernando Verdasko. Ne vidimo razlog zbog kog bi ovde Veradasko bio favorit pa smo mišljenja da Kokinakis može do još jedne bitne pobede.

Šta u ovom trenutku može da zaustavi Kokinakisa? Posle onakve pobede nad Federerom posle preokreta njemu je samo nebo granica. Dečko je pun samopouzdanja, a pošto ima rivala po meri, on sebe sigurno vidi u narednoj rundi turnira. Ima sve predispozicije za dobre partije na ovakvom betonu. Odličan servis, puno spina u udarcima i ono što je najbitnije samopouzdanje. On je inače imao velikih problema sa povredama koje su ga odvojilie od terena na duže vreme. Sada kada je konačno zdrav svakako treba očekivati njegove nešto bolje rezultate.

Sa druge strane je uvek nepredvidivi Verdasko. Čovek koji nije ispunio svoj puni teniski potencijal, ali šta da se radi. U prethodnoj rundi je pobedio zemljaka i velikog prijatelja Giljerma Garsiju Lopeza posle preokreta. Ipak, treba istaći da je Garsija Lopez imao problema sa zdravljem. Tražio je pomoć fizioterapeuta, i posle te intervencije on nije bio isti igrač. U drugom i trećem setu osvojio je svega dva gema. Tako da tu pobedu Veradska treba uzeti sa dozom rezerve, jer dok je Garsija Lopez bio zdrav on je bio bolji igrač.

Momentum je svakako na strani Kokinakisa. On voli veliku pozornicu, verujemo da će publika biti na njegovoj strani. Sa Verdaskom nikada niste sigurni, jer ne znate kakav će biti na terenu. Ono što smo mi zapazili jeste da u većini slučajeva viđamo njegovu lošiju stranu pa možda bude bilo tako i večeras.

Kokinakis iako se poprilično ispraznio protiv Federera ne može biti autsajder protiv nepredvidivog Veradska te mi mislimo da će meč biti vrlo neizvestan, i to vrlo verovatno u tri seta. Hteli smo pobedu Kokinakisa, ali ovaj hendikep na njega je prihvatljiv i svakako dosta sigurnija varijanta.

Predlog: Kontra hendikep na Kokinakisa 2,5 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije sigura, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje