utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje (Sreda)

Juče nismo imali sreće sa Lajovićem koji očigledno treba da pronađe trenera, ili psihiterapeuta koji će da ga ubedi da može da igra i pobeđuje. On je imao meč u svojim rukama, ali po ko zna koji put svoje šanse nije koristio i zato je poražen.

Danas ćemo ukazati poverenje još jednom Srbinu, a radi se o Filipu Krajinoviću koji će igrati protiv Markosa Baghdatisa.
Bez obzira što se mučio protiv Fabijana Krajinović mora biti favorit protiv Baghdatisa kao što i jeste.
Baghdatis već odvano ne igra ozbiljan tenis. Ovde je dobio specijalnu pozivnicu samo zato što je harizmatičan i privlači publiku. Trenutno je 112. igrač sveta i svima je jasno da se njegova karijera bliži kraju. Ko je gledao meč protiv Troickog jasno je video višak kilograma kod Baghdatisa, ali džaba sve kad Troicki to ne zna da iskoristi.

Sigurno je Troicki dao koji savet Krajinoviću kako da igra protiv Baghdatisa. Za razliku od Troickog Krajinović je u naletu, igra vrlo dobro u poslednje vreme i nije sklon kiksevima kakve pravi Troicki. Svestan je šanse da se u ovako okrnjenoj konkurenciji probije što više na ATP listi i da zaradi što više novca. Posle dugo vremena Krajinović u svom timu ima fizioterapeuta kao i ceo tim koji putuje sa njim. Sve su ovo naznake da Krajinović ima velike planove, a pošto je talenat neosporan potrebno je samo da izbegne povrede.

Ono što Krajinović treba da radi jeste da produži poen što je više moguće. Baghdatis je sposoban da igra jedan set u punom ritmu, ali kako meč odmiče njemu  ponestaje snage. Iz tog razloga poeni trebaju da budu dugi i na udarac više. Krajinović je pokazao da ume da se vrati u meč tako da i eventualni gubitak prvog seta neće biti problem. Bitno je samo da ostane fokusiran, da ne klone duhom, a pošto je pun samopouzanja mišljenja samo da do toga neće doći.

Predlog: Pobeda Krajinovića 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovnornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje