subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje (Subota)

Današnja ponuda je vrlo primamljiva, a mi se nadamo da smo izabrali prave predloge. Prvi predlog je sa meča u kom će se sastati domaći igrač Džek Šok i Indijac Juki Bambri.

U prethodnom kolu tipovali smo na Mirzu Bašića da će pokriti hendikep od 3,5 gemova. Bosanac nije uspeo u toj nameri, a imao je sijaset prilika za to. Bambri je pokazao mnogo slabosti u tom meču, ali Mirza nije bio na nivou i može se reći da je prošao manje lošiji igrač. Bambri igra vrlo dobro u poslednje vreme. Na Indijan Welsu je kroz kvalifikacije došao do trećeg kola u kom je otkinuo set Kveriju. Ovde u Majamiju je takođe igrao kvalifikacije i evo ga u drugom kolu. Ovo je više nego odličan rezultat za njega, i on ovaj meč može da odigra maksimalno rasterećeno.

Što se Šoka tiče on je razočarao u Indijan Welsu. Sam je pominjao da je sebi dao vremena da se dobri pripremi upravo za prva dva mastersa u sezoni. U Indijan Welsu je branio polufinale, a ispao je u drugom kolu od Felisijana Lopeza. Ovde brani četvrtfinale i ako bi ispao na samom startu to bi bilo veliko razočaranje za njega.

Što se meča tiče ovde sve zavisi od Šoka. Bambri tokom meča ima velikih problema sa servisom. Pruža mnogo brejk šansi protivnicima samo što je imao do sada sreće da se susretne sa igračima koji to nisu znali da iskoriste. Takođe dodali bismo i faktor umora koji će sigurno biti prisutan. On je u odigrao dosta mečeva u poslednje vreme, a meč protiv Bašića iako je dobio sa 2-0 sve je bio samo ne lak. To će sigurno uticati na njega i njegovu igru u to nema sumnje.

Što se Šoka tiče nema sumnje da je on kvalitetniji igrač ovde. Bitno je samo da uđe u meč bez većih trzavica. Bambri ima slabosti na servisu i ako je Bašić imao onoliko šansi za brejk, sigurno će imati i Šok. Ima Šok u neku ruku imperativ pobede, jer brani veliki broj poena tako da bi poraz Šoka za nas bio veliko iznenađenje.

Kvota na čistu pobedu Šoka je 1,55 što je svakako najsigurnija varijanta, a mi predlažemo pobedu Šoka iz prelaza, dakle 2-2 po kvoti 1,88.

Predlog: Pobeda Šoka 2-2 1,88

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje