Advertisement
MaxBet

Sezona trave je zvanično počela. Mnogi kladioničari kažu da je ovo najbolji deo sezone na klađenje, jer je podloga brza i igra se samo na servis. U ovakvim situacijama najčešće se igraju over gemovi i prvi set više od 9,5 gemova. Sve je to u redu, ali ova prva nedelja je škakljiva, jer mnogi su imali naporne sezone na šljaci i treba im malo više vremena da se adaptiraju sa najsporije na najbržu podlogu. Iz tog razloga neće biti mnogo singlova, ali će biti tiketa na osnovu kojih ćemo uvideti ko je u kakvoj formi.

Tiket izgleda ovako:

11:00 Nikolas Jari – Janik Siner / više od 22,5 gemova 1,65
11:00 Jan Lenard Štruf – Denis Šapovalov / PS 9,5 više 1,45
15:30 Pjer Erber – Metju Ebden / PS 9,5 više 1,45

Ukupna kvota 3,47 Maxbet

Kao što se da videti ganjamo over. Od kladionice do kladionice margine variraju tako da treba biti obazriv i uzimati one najniže naravno. Nikolas Jari je igrač kojeg ganjamo over gde god da igra. Ako može da igra u overu na šljaci može i na travi bez problema. Iako Siner nije toliko poznat igrač taj ritern Jarija je baš slab, pa verujemo da uz neki prosečan servis Siner može da se drži.

Drugi par je sa turnira u Štutgartu. Igraju dva igrača koji imaju razorne servise. Šapovalov igra levom rukom i ima veoma dobar slajs servis. Ti servisi će ići na bekend Štrufa koji mu je dosta slabij udarac, pa verujemo da će biti mnogo asova i servis vinera. Nešto slično važi i za Štrufa, s tim što on ima ravan i veoma snažan servis. Prvi im je meč na travi pa uz dobre servise igra bi trebala da teče brzo.

I poslednji par ista igra, ali sa turnira u Hertogenbošu. Igraju Erber i Ebden i ovo će biti baš lep meč za oko. Erber servis volej igrač koji na travi baš dolazi do izražaja. Ebden sa druge strane ima odigran čelendžer u Surbitonu, tako da je malo u prednosti. Ipak, mi ne vidimo ovde mnogo brejkova i vrlo verovatno će se gledati taj brejkovi i produženi setovi.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.