petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG TIKET

Zaista ima dobrih parova koji bi se mogli ispratiti, ali ne može se sve stići izanalizirati lepo, pa smo se odlučili za jedan tiket.

Parovi su sledeći:

Džon Izner – Karen Hačanov 1 1,70
Elina Svitolina – Marketa Vondruosova / Vondruosova set 1,51
Rodžer Federer – Kajl Edmund / Više od 20,5 gemova 1,80

Ukupna kvota: 4,62

Izner nas ispoštuje skoro svaki put i moramo mu ukazati poverenja do kraja. Na njega ćemo igrati čak i protiv Nadala, jer se pokazalo da mu ovi uslovi u Indijan Velsu baš prijaju. Hačanov jeste dobar, ali ima žute minute u svojoj igri koje bi Izner po pravilu trebalo da iskoristi.

Svitolina je juče učinila jedan kranje nesporstki potez zbog kojeg nam je pala u očima. Naime, u trenucima kad je bila u debelom zaostatku tražila je pomoć fizija, a nije joj bilo ništa. I naravno kako to biva, Barti je izgubila ritam i na kraju je poražena. Taj meč je trajao tri sata, Svitolina je jedva stajala na nogama, a mlada Vondruosova je pobedom nad Simonom Halep pokazala da može da se nosi sa svima.

Federer jeste juče dobio Vavrinku, ali Vavrinka uvek „skine gaće“ kada igra protiv Federera. Danas Federer igra protiv Edmunda koji je u naletu i ovo bi mogao biti jedan neizvestan meč.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje