petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Nedelja 28. Februar

U okviru finala ATP turnira u Monpeljeu snage će odmeriti Španac Roberto Bautista Agut i Belgijanac David Gofan. Prema kladionicama favorit u ovom finalu je Agut čija se pobeda plaća kvotom 1,40, a margina za gemove je postavljena na 21,5.

Zaslužen plasman u finale za obojicu. Agut je možda to odradio dosta ubedljivije, ali imao je baš lagan žreb. Njegov prvi meč je bio protiv čelendžer igrača Barera, nakon toga je usledio Umbera koji jedva došao do tog meča, a onda još jedan čelendžer igrač Piter Gojovčik. Igra koju je Španac prikazao je bila više nego solidna, ali opet napominjemo nije imao pravi test.

Sa druge strane Gofan kao i uvek sklon oscilacijama, ali kada ima motiv onda i u takvim mečevima pronalazi put do pobede. Belgijanac je imao očajnu prošlu sezonu, a ni ova nije počela kako se nadao. No, ovaj turnir je pokazao da se Belgijanac polako, ali sigurno vraća.

Ono što je zanimljivo kod ovog duela jesu H2H mečevima. Do sada su se sastali šest puta i rezultat je 3-3. Bode u oči podatak da je Gofan u 5/6 mečeva osvajao set. Realno gledano ova kvota na Aguta nije tako realna, jer ni on nije imao dobar start sezone, i dok ne bude odigrao meč protiv „poštenog“ ATP igrača sve te pobede padaju u vodu. Čini se da će Gofan biti pravi test za njega, a da li će ga proći ostajemo da vidimo.

Gofan sa igrom koju je prikazao ove nedelje sigurno može da parira Špancu i mi ćemo pokušati sa opcijom da Belgijanac osvaja bar set.

Predlog za klađenje: Gofan osvaja set 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje