petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – 16. Februar

Nadamo ste da ste primetili kako to sve funkcioniše u Čileu i tim divljim čelendžer turnirima. Juče je Tabilo dobio lagano sa 2:0, a Nikolas Jari će izgleda opravdati ulogu favorita, ali uz mnogo muke kao što smo očekivali.

Mi nastavljamo dalje, a meč koji nam je zapao za oko odigraće domaći teniser Gonzalo Lama i Argentinac Sebastian Baez. Prema kladionicama Baez je ovde favorit sa kvotom 1,50 i onda ima tendenciju pada, i to velikog. Mi se apsolutno ne slažemo sa takvom kvotom i to ćemo pokušati da iskoristimo.

Ovde imamo pravi nonsens i ova kvota je produkt ATP ranka koji ne da nema nikakvog značaja na ovom nivou, nego nije vredno pomena. Baez je svoj poslednji meč odigrao trećeg decembra, što znači da će mu ovo biti prvi meč u sezoni. Nema ritma, nema mečeva i to bi moglo odigrati svoju ulogu. To je veoma bitno za ove igrače, jer kada igrate na šljaci potreban vam je ritam.

Sa druge strane Lama je igrao ITF turnire, ali ih je igrao dobro. Konkretno dva puta je igrao u Egiptu i ovaj poslednji je osvojio. Nisu to neka imena, ali njemu sigurno znači. Dobio je na samopouzdanju i sada u svojoj domovini ima finu priliku da zaradi neke poene.

Dakle, imamo igrača koji je u ritmu i dobroj formi protiv igrača koji će odigrati svoj prvi meč u sezoni. Govorili smo juče o tome kako vredi pružati šansu domaćim igračima na ovim turnirima, jer po pravilu to i iskoriste. Value je ogroman po našem mišljenju i Bazea ovde čeka težak meč.

Predlog za klađenje: Lama osvaja set 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje