petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE 1 (NEDELJA)

Jučerašnji dan je u najmanju ruku bio loš, ali tako to biva kada rešite da igrate na silu. Bilo kako bilo današnja ponuda je sasvim solidna, i za danas smo izdvojili nekoliko predloga.

Prvi meč koji nam je zapao za oko odigraće prvi igrač sveta Novak Đoković koji će igrati protiv Argentnica Federika Delbonisa. Izlišno je razmatrati ko je ovde bolji, a naše mišljenje je da su nas kladionice častile gemom više kada je margina u pitanju.

Novak Đoković je rano ispao u Indijan Velsu i mišljenja smo da to sebi neće dozvoliti u Majamiju. U Majamiju je Marija Vajda, a kada je Vajda tu onda i Novak diže igru na viši nivo.

Pored nešto veće motivacije kod Novaka ovde ističemo ritern Novaka kao najveći naš adut. Delbonis je u ova tri meča u Majamiju pokazao mnogo slabosti na servosi, a možemo misliti šta će biti danas kada sa druge strane bude bio najbolji riterner sveta. Delbonis će biti pod konstantnim pritiskom i da bi pobedio mora da odigra sa 110% u šta mi zaista sumnjamo.

U nekim dužim razmenama Delbonis prosto nema čime da pripreti Đokoviću. On nema u svom arsenalu neki udarac za koji se može reći da mu je najjači, pa da njime napadne Đokovića. Delbonis je jedan prosečan igrač koji svoju sreću traži uglavnom na šljaci, a ovo treće kolo u Majamiju je veliki uspeh za njega.

Dakle, da bi naš predlog prošao Đoković mora da napravio jedan brejk po setu što je više nego realan scenario. Ako uzmemo Đokovićev ritern, plus duplo bolju igru u polju ovo bi Đoković trebao da reši bez ikakvih problema. Samo neki njegov nonšalantan ulaz u meč može da obori ovaj tip, a pošto je Marijan Vajda tu ne verujemo da će Đoković potceniti protivnika.

Predlog za klađenje: Manje od 19,5 gemova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje