petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE 1 (UTORAK)

Polako se približavamo kraju mastersa u Majamiju, a konkretno danas ima dosta dobrih mečeva koji bi mogli da se naplate. Jedan od takvih koji je nama zapao za oko odigraće branilac titule Džon Izner i Kajl Edmund, a to je meč u kojem mi mislimo da bi Edmund mogao do pobede.

Činjenica je da Izner brani titulu, ali njegov performans u prva dva kola je bio veoma loš. Očigledan je pritisak koji oseća kao šampion Majamija i to se vidi u njegovoj igri. U prvom kolu je dobio jednog Sonega tek posle dva taj brejka. U drugom meču protiv Alberta Ramosa je pokazao mnogo slabosti na servisu iako je pobedio sa 2:0.

Jedan od razloga za nešto lošije igre Iznera jeste sigurno pomeranje turnira sa Krendon Parka. Tamošnji uslovi su bili baš specifični i išli su na ruku Džona Iznera. Loptica je imala mnogo viši odskok i bila je nešto brža, a ova na ovoj novoj lokaciji je baš spora i ne ide na ruku Izneru.

Ko je pratio Iznerove mečeve mogao je da vidi nešto sporije ulaske u mečeve Iznera, te je na primer Ramos napravio brejk odmah na startu meča. Jednostavno, Izner ne izgleda dobro i samo je pitanje vremena kada će neko da ga dobije.

Kajl Edmund bi to svakako mogao da uradi, jer igrao u fenomenalnoj formi. Od kada se vratio na teren, Britanac je zabeležio devet pobeda i samo jedan poraz od Rodžera Federera. Imao je Edmund sjajnu uvertiru pred ovaj meč, jer je igrao protiv Milopa Raonića koji slično kao i Izner ima bombu od servisa. Edmund je taj meč slobodno se može reći rutinski dobio i pokazao da je spreman za nešto veća dela.

Ono na šta mi igramo jeste kastastrofalna igra Džona Iznera na riternu. Protiv Sonega nije uspeo da napravi brejk, a protiv Ramosa mu je to uspelo dva puta, ali za to je kriv sam Španac. U tom meču Ramos je bio previše pasivan, a Izner je sjajnim forhendima pravio brejkove. Ovde to neće biti slučaj, jer Edmund ima mnogo jači servis od Ramosa i mnogo je agresivniji u razmenama. Izner ne može da prati ritam Britanaca u nešto dužim razmenama i verujemo da će sve zavisiti od Edmunda.

Pogledajmo sada statističke parametre Edmunda u prva dva meča:

Edmund vs Ivaška:

– osvojeni poeni posle prvog servisa 81% (22/27)
– osvojeni poeni posle drugog servisa 61% (11/18)
– odsevirana 2 asa i pružena jedna brejk lopta

Edmund vs Raonić

– osvojeni poeni posle prvog servisa 81% (25/31)
– osvojeni poeni posle drugog servisa 60% (18/30)
– odservirana 2 asa i nije dao brejk loptu

Kao što vidite uslovi u Majamiju baš prijaju Britancu koji je pun samopouzdanja. Ako je mogao protiv Raonića da se igra dobro sigurni smo da može i protiv Iznera koji je pod velikim pritiskom i daleko od najbolje forme.

Izner je baš loš na riternu i tu mi vidimo našu šansu, jer samo neke greške u nizu mogu da spreče Edmunda da pobedi, a pošto je dečko pun samopouzdanja ne verujemo u taj scenario.

Predlog za klađenje: Pobeda Edmunda 1,85 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstevenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje