četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje

Juče smo prošli više nego dobro. Prošao je jedan singl i dubl tiket, a Nikolas Jari je odigrao katastrofalan meč i prodao nas. No, plus je tu i to je najbitnije. Za danas smo spremili samo jedan predlog, jer ponuda nije baš najbolja.

Dakle, meč koji nam je zapao za oko odigraće domaći igrač Markos Điron i Kanađanin Miloš Raonić. Iako je opcija 2-0 za Raonića najsigurnija, mi smo se odlučili da malo rizikujemo i odigramo under gemove, jer su kladionice postavile nešto višu marginu.

Điron igra turnir iz snova. U glavni žreb je ušao kroz kvalifikacije, a u glavnom žrebu je pobedio Šardija i De Minora. Mi smo igrali na Šardija i De Minora na tim mečevima, ali jednostavno se nije dalo. Posebno je bio bolan pad kada je igrao protiv De Minora, jer je ovaj imao set i brejk prednosti u drugom setu. No, svaka bajka ima svoj kraj, a čini se da se Đironova bajka završava večeras.

Điron je pokazao mnogo slabosti na servisu gotovo sa svim mečevima. Ipak, na njegovu sreću i njegovi protivnici su kubirili sa početnim udarcem te se uvek vraćao. Danas, Điron neće imati taj luksuz, jer jednom kada Raonić napravi brejk tad je set maltene gotov. Raonić ima bombu od servisa, i pitanje je da li se Điron ikada u karijeri susreo sa tako moćnim serverom.

Raonić brani polufinale koje je igrao prethodne sezone, i zaista bi bilo iznenađenje kada bi izgubio od kvalifikanta. Mišljenja smo da će Raonić iskoristiti te žute minute kod Đirona, i da će ovaj meč imati sličan scenario kao jučerašnji između Iznera i Popirina, kada je Izner dao Australijancu svega dva gema.

Ova margina daje prostora da jedan set ode i u taj brejk što naravno ima veliki value. Ipak, mi mislimo da će Raonić dobiti ovo mnogo ubedljivije sa brejkom u oba seta.

Predlog za klađenje: Manje od 22,5 gemova 1,70

Opcija 2: Pobeda Raonića 2-0 1,50

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje