Advertisement
MaxBet

Na našu veliku žalost juče nas je samo jedan gem delio od dobitka, ali šta da se radi. Danas idemo to da ispravimo, a meč koji nam je zapao za oko odigraće Žo Vilfred Conga i Miloš Raonić. Jasno je kao dan da će ovo biti meč bez mnogo igre i sa malo ritma. Iz tog razloga se okrećemo gemovima, a naša prva opcija je prvi set više od 10,5 gemova.

Kao što smo već rekli servis i samo servis. Conga od kada je operisao koleno igra veoma agresivno. Nema on više tu agilnost i mogućnost da se kreće kao pre. Oduvek je igrao agresivno, a sada je to još agresivnije. Na ruku mu ide činjenica da je sa druge strane Raonić koji ima jako slab ritern. U meču protiv Popirina Raonić jeste napravio dva brejka, ali posle dosta muka. Bilo je mnogo gemova koji su se završavali bez poena za njega i nešto slično treba očekivati i danas.

Ista priča važi kada Raonić servira. Kanađanin se vratio posle povrede, ali za njegov tenis nikada forma nije bitna. Sve se manje više svodi na servis, a pošto se igra na travi od dolazi do izražaja. Congin bekend će biti na veliko ispitu danas i ne verujemo da će se provesti dobro. Raonić je u meču protiv Popirina imao neverovatnih 47/50 posle prvog servisa i to jasno govori u kom smeru idu njegovi gemovi.

Dakle, imamo dva bombardera na travi sa slabim riternima. Gledaćemo festival aseva i servis vinera pa opcija 10,5 gemova u prvom setu “mora” da dođe.

Predlog za klađenje: Prvi set više od 10,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.