utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE

Juče smo ponovo bili polovično sve zahvaljujući Japancu Keiju Nišikoriju koji od sad ide na crnu listu. I današnja ponuda je više nego dobra pa će biti više predloga.

Prvi meč koji nam je zapao za oko odigraće Ivo Karlović i Dominik Tim, a jasno je da su gemovi glavna opcija. Ivo Karlović iako ima 40 godina igra kao da ima 25, a sve zahvaljujući sjajnom servisu koji ove nedelje radi fenomenalno.

Ako pogledamo njegove rezultate ove sezone dolazimo do brojki od 13 odigranih mečeva, ali ono što je nama zanimljivo jeste broj odigranih taj brejkova. Verovali, ili ne na 11 mečeva je došao barem jedan taj brejk, a na svih 13 mečeva je došao produženi set ( set sa više od 10,5 gemova, ili taj brejk). Ovo je jasan pokazatelj koliko Ivo dobro servira, ali i koliko je Ivo nemoćan na riternu.

Mišljenja smo da bi večeras mogao da ima dobre šanse, jer ova podloga ima visok odskok, a Tim igra bekend sa jednom rukom. Ukoliko prvi servis bude ulazio u korektnim procentima Tim neće imati promil šanse. Cenimo da će 80% Ivinih servisa ići na bekend protivnik, a to će sve biti nepravilni udarci baš zbog tog odskoka. Ivo u tim situacijama izlazi na mrežu i rešava poene bez problema.

Sa druge strane Tim je toliko bolji od Karlovića u razmenama da bi zaista senzacija bila kada bi Karlović napravio brejk.

Sve u svemu over se nameće kao najbolja opcija, a mi smo se odlučili za prvi set više od 10,5 gemova, jer osnovna margina na gemove zahteva dva taj brejka što je mnogo.

Predlog za klađenje: Prvi set više od 10,5 gemova 1,80 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje