sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje

Iako smo rekli da ćemo se danas okušati samo sa jednim dubl tiketom, ipak smo se odlučili za još jedan singl. Radi se o meču u kojem će igrati Nemica Anđelik Kerber i Kanađanka Bjanka Andresku. Biće ovo repriza finala iz Indijan Velsa, ali ovog puta mi tipujemo na pobedu Nemice.

Glavni razlog zbog kojeg igramo ovaj tip jeste fizičko stanje Bjanke Andresku koja je jedva završila ono finale u Indijan Velsu. Činjenica je da ju je malo spasla ova kiša koja je padala tokom ovih dana u Majamiju, ali i večeras je čeka jedan pakleno težak meč protiv Kerberove. Mi smo uverni da ona neće imati snage da odigra u kontinuitetu dobro ceo meč.

Imala je Bjanka sreće da u ova dva kola DA igra protiv igračica koje su slične njoj. Dakle, igraju jako bez mnogo razmišljanja, a u takvoj igri Bjanka je prosto jača, jer je bila snažnija. Danas je čeka zid koji vraća sve, i kao što smo već rekli teško će onako rovita moći opet da odigra meč od dva sata protiv Kerber koja je silno motivisana za revanš.

Dakle uzdamo se u umor Andresku koji je sigurno prisutan. Ona je morala da odigra meč više od Kerberove, jer nije bila među nosiocima. Takođe, uzdamo se u veliku želju Anđelik Kerber za revanšom koji će joj sigurno barem malo ublažiti bol zbog izgubljenog finala.

Predlog za klađenje: Pobeda Kerber 1,80 Maxbet

Napominjemo da je ovo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje