petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – 15. Februar

Na Australijan open se nismo kladili prethodne noći, jer su parovi bili loši, a i čini se da smo napravili pravu stvar. Danas nam je za oko zapao meč sa jednog čelendžera. U pitanju je meč u kom će snage odmeriti Alehandro Tabilo i Fakundo Bagins. Situacija je takva da je Baigins ovde favorit sa kvotom 1,60, a mi smatramo da je to greška.

Čelendžer turniri su generalno gledano teški za klađenje. Razlika u kvalitetu maltene da ne postoji, a kvote su često postavljene pogrešno. Kladioničar koji ne prati mečeve često se vodi kvotom koja u većini slučajeva nije dobro postavljena.

Neko nepisano pravilo za ove čelendžer turnire je da se poverenje treba ukazati domaćim igračima. To se posebno odnosi na Južnu Ameriku, jer tamo igrači igraju mahom samo na šljaci. Ti turniri služe da se da šansa mladim i talentovanim igračima, pa ako naprave nešto veće onda oni probaju sa ATP turom.

Ovde je po nama Bagins bez razloga favoritovan. U njegovoj igri ne postoji apsolutno ništa što bi ga favorizovalo, tako da mi ovde vidimo određeni value u kvoti na pobedu Tabila.

Za očekivati je da će meč biti izjednačen, da će biti mnogo brejkova sa obe strane, ali čisto sumnjamo da će Bagins lagano pobediti, ako uopšte bude pobedio.

Predlog za klađenje: Tabilo ne gubi meč sa tri i više gema razlika 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje