petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE

Današnja teniska ponuda je više nego solidna, ali ipak treba biti oprezan, jer će za mnoge igrače ovo biti prvi meč na šljaci. Još jedna jako bitna stvar je činjenica da se sledeće nedelje igra masters u Monte Karlu, pa neki igrači neće igrati punom snagom.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Nemac Filip Kolšrajber i mladi teniser i Španije Alehandro Fokina Davidovič. Kladionice su naravno favorizovale Kolšrajbera i mi idemo u tom smeru.

Kolšrajber je all round igrač i jedan od retkih igrača „srednje“ klase koji mogu podjednako da igraju na svim podlogama. On kada je u formi zaista može da odigra fenomenalno, a to je najbolje pokazao u Indijan Velsu kada je dobio Đokovića. On nije igrao u Majamiju tako da je imao dosta vremena da se pripremi za ovaj turnir.

U Marakešu je igrao dva puta, 2017. je osvojio titulu, a prošle sezone je ispao na samom startu od domaćeg igrača Laminea Ouhaba (jako sumnjiv meč bio). Može se zaključiti da ima lepa sećanja sa ovog turnira i treba obratiti pažnju na njega ove nedelje.

Kao što smo već rekli Kolšrajber voli šljaku. Ako malo bolje pogledamo njegove brojke, Kolšrajber ima više pobeda na šljaci nego na betonu (243 naspram 199). U poslednjih 10 sezona njegov bilans na šljaci je pozitivan i to ima svoju težinu.

Danas ako nas pitate ima protivnika za poželeti. Davidovč Fokina je momak koji ma 19. godina i koji tek treba da se probije. Do sada je svoju sreću tražio na čelendžerima, a njemu će ovaj meč biti debi na nekom od ATP turnira. Jasno je da nema iskustva igranja mečeva protiv ovako isksunih igrača, i to bi danas trebalo da se primeti.

Njegova prednost bi mogla biti činjenica je odigrao dva meča kroz kvalifiakcije, ali kao što smo već rekli, verujemo da je Kolšrajber odvano počeo da trenira na šljaci i da je spreman za ovaj turnir.

Iako Kolšrajber sigurno ima u glavi masters u Monte Karlu koji ne propušta, ne verujemo da će namerno izgubiti u prvom kolu ovde, jer ipak potrebni su mu mečevi da bi pronašaio ritam pred mnogo važnije turnire koji slede.

Predlog za klađenje: Pobeda Kolšrajbera 1,55
Hrabrija opcija: Pobeda Kolšrajbera 1-1 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

5 Komentari

  1. Ala upadate ove predloge za kladjenje svaka cast, koji god predlog da sam ispratio svaki ali bas svaki je pao. pojma nema bolje da ne pisete, samo narod gubi pare zbog vas, a mozda i radite za kladionice 😉

    • Vidi ovako druže, mogu da razumem sve, da padneš tiket pa da me klevetaš i kuješ tu je sve ok, ali da mi kažeš da radim za kladionice pa to je totalni apsurd. Moraš shvatiti da sve parove koji se izbace ovde lično odigram i ja, i onda tako sa vama zajedno gubim novac. Ako misliš da mi je u interesu da gubim novac onda si mnogo lud. Poštuj tuđi trud i želju da se nekom pomogne. Najbolje bi bilo da tenisku rubriku kad god vidiš zaobiđeš, jer ćeš olakšati sebi, a i meni.

  2. Slavko, kome se to zalis? pa vidis da je kolsajber dobio sa 2:0? I odakle ti pravo da vredjas coveka koji se trudi i postavlja ove predloge bez da trazi i dinar od “Vas“ ?
    Ajde bre postuj malo tudji trud i zalaganje!
    sram da Vas bude.

  3. Razumem da nije dosao predlog pa je kivan i u afektu izgovoris neke stvari, ali predlog je prosao, nije mi jasno ama uopste…Sta mislite sutra protiv Andjura pindjura ? Domacin je ovaj Spanac, i osvojio poslednja dva celendzera gde je igrao

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje