subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – 16. Februar

U okviru prve runde čelendžera u Čileu snage će odmeriti domaći teniser Nikolas Hari i Argentinac Ugo Karbalji Kamilo. Prema kladionicama, favorit u ovom duelu je Hari čija se pobeda plaća kvotom 1,55, a margina na gemove iznosi 21,5.

Slažemo se mi da je Hari ovde favorit, ali ovde postoji jedna velika začkoljica. Nikolas Hari je prošle sezone imao jednu neprijasnost, jer je suspendovan zbog dopinga. Napravio je višemesečnu pauzu, a kada se vratio očigledno nije igrao dobro. Sada je situacija takva da je bez ranka i da mu je svaki meč bitan, pa čak i ovaj čelendžer. On je igrač za over gemove, jer ima snažan servis, a ritern mu je baš očajan. O tome smo pisali mnogo puta i na konto toga Hari nam je doneo dosta mnogo sreće.

Za očekivati je da će mu biti potrebno vremena da pronađe svoj ritam, tako da mi ovde neko demoliranje ne vidimo. Čak i da je u top formi opet Hari nije igrao koji dobija 6-1 6-1.

Što se Krabeljija tiče slična situacija je i kod njega. On je svoj poslednji meč odigrao 30. novembra što znači da je dva i više meseca bez tenisa. Klasičan čelendžer igrač koji svoju sreću traži na šljaci.

Dakle, imamo dva igrača koji dugo nisu igrali i koji će se tražiti neko vreme. Moguće je da će meč biti mučan za praćenje, sa mnogo preokreta i brejkova, ali mi ovde vidimo jedan debeli over.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje