petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE 2

Drugi predlog za danas je takođe sa turnira u Dubaiju. Ovo je za nas jedan od zanimljivijih duela trećeg takmičarskog dana, a snage će odmeriti Čeh Tomaš Berdih i mladi teniser iz Hrvatske Borna Ćorić. Kladionice su iz nekog razloga favorizovale Berdiha, a mi imamo potpuno drugačije mišljenje u vezi ovog meča.

Dakle, mi igramo kontra kladionice tj kontra hendikep na Ćorića. Ima mnogo razloga zbog kojih bi Ćorić danas mogao do pobede, pa da krenemo.

Pre svega moramo istaći veliki napredak u Ćorićevoj igri. Juče je Ćorić igrao protiv Veselog, i on je taj meč trebao da reši u dva seta. Konstantno je pritisako servis protivnika, masu puta ima 0-30, ali nikako nije uspeo da prelomi. Te neiskorišćene šanse su ga koštale drugog seta, ali treba istaći i da je Veseli uvek pronalazio servis u kritičnim trenucima. Ipak, ono što nam se posebno svidelo jeste napredak na psihološkom planu. Ćorić je ovakve mečeve ranije gubio kao od šale, ali ovaj je dobio i to u taj brejku kada je bilo baš „čupavo“.
Dakle, Ćorić izgleda više nego dobro, zdrav je, kreće se odlično i to je najbitnije za njegovu igru.

Što se Berdiha tiče tom čoveku se više ne može verovati. U njegovim najboljim danima karijere bez ikakvih problema ste mogli da stavite njega na tiket, ali vremena su se promenila. On više nije taj teniser, a njegov govor tela ne daje nikakav znak da ima želje za dobrim rezultatima, posebno na ovim manjim turnirima. Nikada niste na čisto sa njim, a juče je uspeo da izgubi set od jednog Ivaške koji je u krajnju ruku skroman igrač.
Ako je Ivaška uspeo da ga brejkne šta će tek Ćorić da radi koji je za 2-3 klase jači u polju.

Kada smo se već dotakli igre u polju, upravo je taj segemnt jedan od naših aduta. Ćorić je veoma dobar defanzivac i verujemo da će znati da se nosi sa Berdihovim servisima. Velika mana kod tog Berdihovog servisa je što nema varijacija. Taj servis jeste jak, ali kada krenete da ga čitate onda se vraća vrlo lako. U tom servisu nema kika, u tom servisu nema slajsa i zato na primer Novak Đoković ima dobre rezultate protiv njega. Ćorić je kao što smo rekli odličan defanzivac i mi verujemo da će on pronaći način da vrati što više servisa. U igri u polju Ćorić je apsolutno egal sa Berdihom ako ne i bolji. Čeh je sklon oscilacijama tokom cele svoje karijere, a pogotovu sad kada je na zalasku iste. Ako je jedan Ivaška uspeo da napravi brejk i ima još sijaset šansi, možemo misliti šta će Čorić raditi.

Zaista, ne vidimo na osnovu čega kladionice favorizuju Berdiha, ali eto, možda oni znaju nešto više.

Bilo kako bila mi igramo na Ćorića, jer igra dobro i danas bi mogao da pobedi bez ikakvih problema.

Predlog za klađenje: Konta hendikep na Ćorića +2,5 1,77 Maxbet

Može da se proba i čista pobeda Ćorića, ali ovo je najsigurnija varijanta.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje