četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2

Drugi meč na koji ćemo mi danas staviti novac odigraće domaći igrač Džon Izner i mlada nada australijskog tenisa Aleksej Popirin. Naš tip je pobeda Iznera maksimalnim rezultatom.

Igrali smo na Popirina u meču protiv Munara i dečko nas je ispoštovao po drugi put, jer smo ga igrali i tokom kvalifikacija. Ipak mišljenja smo da je danas kraj njegovom takmičenju u Indijan Velsu, jer je pokazao mnogo slabosti koje će u ovom meču biti kažnjene. Servis koje je njegovo najjače oružje je bilo toliko ranjivo da je to prosto bilo bolno gledati. Igrač poput Munara je do brejk lopti dolazio kao od šale, ali na sreću Popirina i sam Španac se mučio sa početnim udarcem.

Verovali, ili ne Popirin je u ova tri meča protivnicima pružio čak 13 brejk lopti. Konstantno je imao padove u igri koji kao što smo već rekli ovog puta neće proći nekažnjeno.

Izner kada napravi brejk u 90% slučajeva možete da se oprostite od seta. Ova podloga iako je spora daje veliki odskok lopticama što Izneru i te kako odgovara. Njegov kik servis je neprevaziđen, jer većina igrača tu lopticu vata preko ramena i to je po pravilu kratka lopta koju Izner lagano rešava.

Izner generalno gledano najbolje igra pred svojim navijačima. Skoro sve titule je osvojio u Americi, ovde je već igrao finale i polufinale i protiv Popirina sa oscilacijama ne bi trebao da ima problema.

Predlog za klađenje: Pobeda Iznera 2-0 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na soptevenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje