petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE 2 – 8. MAJ

Drugi ujedno i poslednji meč na koji ćemi mi staviti novac odigraće Fernando Verdaasko i Karn Hačanov. Kladionice su iz nekog razloga postavile Hačanova za favorita, a mi se apsolitno ne slažemo sa njima.

Ako pogledate rezultate Hačanova ove sezone moežete videti poraze poraze i samo poraze. Hačanov je u Madrid došao sa četiri poraza u nizu, a ovde je pobedio domaćeg igrača Munara. Ako bi ga pitali kako je uspeo da pobedi verujte da ne bi znao kako da vam odgovori. Taj njegov servis koji je njegovo najjače oružje ga ne služi, njegovi servis gemovi su konstantno pod veliki pritiskom i jasan je nedostatak samopouzdanja.

Verdasko je sa druge strane rođeni Madriđanin. On je u prvom kolu pobedio Albota. Jeste bilo 2:1 u setovima, ali nijednog momenta se nije dovodila njegova pobeda u pitanje. Kao rođeni Madriđanin jasno je kao dan da Verdasko kući igra sa nešto većim žarom. Gledaju ga prijatelji i familija što uglavnom izvuče najbolje iz igrača. Ovde je između ostalog uspeo da dobije i Nadala tako da treba očekivati da Verdasko odigra dobar meč.

Kada Verdasko igra dobro može svima da se nosi to je jasno kao dan. Hačanov sa ovakvom formom je gubio od mnogo slabijih igrača. On i šljaka ne idu u istu rečenicu, Verdasku je pak omiljena podloga i on ovaj meč može da dobije u to nema sumnje.

Predlog za klađenje: Pobeda Verdaska

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguranm, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje