petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – Četvrtak 25. Februar

U okviru osmine finala turnira u Monpeljeu snage će odmeriti Španac Roberto Bautista Agut i Gregori Barer. Prema kladionicam izraziti favorit je naravno Agut, čija se pobeda plaća kvotom 1,30, dok je margina na gemove postavljena na 21,5.

Budite jako oprezni sa ovim parom, jer bez obzira što je Agut dosta bolji igrač od Barera izgleda da je u jako lošoj formi. Generalno gledano, Agut nije igrač koji jako ulazi na turnire. Njemu je potrebno nekoliko mečeva da pronađe ritam i formu, a trenutno je daleko od bajne forme. Nije igrao dobro na ATP kupu, takođe ni u Melburnu se nije proslavio. Španac je ispao već u prvom kolu od Moldavca Albota. Mnogo je misterije u vezi njega, tako da ovih 1,30 nisu vredni rizika.

Sa druge strane je Barer koji sasvim fino gura. Nakon solidnih kvalifikacija, Francuz je u glavnom žrebu savladao Nikoloza Basilašvilija lagano sa 2-0. Nije Basilašvili neki reper na osnovu kog se može opisati kako igra Francuz, ali svaka pobeda je za njega bitna.

I ovde opet moramo da spomenemo tu našu teoriju o Francuzima u Francuskoj. Nemojte se začuditi ako Barere baš danas protiv veoma dobrog protivnika zaigra iznad svojih mogućnosti. Prosto, ima tu nešto što im daje dodatni motiv, te igraju bolje od očekivanog.

Agut jeste favorit, ali kao što smo rekli forma mu je pod velikim znakom pitanja. Ovo mu je prvi meč u dvorani, prvi meč posle nešto duže pauze (rano ispao u Australiji) i to bi po nama Barer mogao da iskoristi i učini ovaj meč zanimljivim.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje