četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – Četvrtak 28. januar

Pored našeg Premium predloga koji još uvek možete da otvorite rešili smo da se oprobamo sa još jednim singlom. I ovaj dolazi sa čelendžera u Kimperu, a snage će odmeriti Matias Bourge i Sebastijan Korda.

Kladionice su prednost dale Kordi čija se pobeda plaća kvotom 1,50. Ovo je sasvim ok postavka kvota ako se uzmu u obzir rezultati, ali pored rezultata treba pogledati malo širu sliku. Ta šira slika daje potpuno drugi vid na ovaj meč i mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Korda igra sjajno ove sezone. Odigrao je sjajan turnir u Delrej Biču koji je inače osvojio. Ovde je u prvom meču savladao Tristana Lamasina i to posle velike borbe. Upravo je taj meč jedan od parametara koji kladionice ne uzimaju. U tom meču Korda je bio veliki favorit, a do pobede je došao tek posle taj brejka u odlučujućem setu. Još jedan parametar koji kladionice nisu uzele u obzir jeste povreda kolena Korde koja je bila više nego očigledna. Nema sumnje da je ona i te kako uticala da Korda odigra tako tesan meč. Da su bili normalni uslovi, i da je on 100% fit, verujemo da bi on taj meč dobio dosta lakše.

Dakle, Korda ima povredu kolena i to je jasno kao dan. Mišljenja smo da bi Bourge koji inače igra sasvim solidno u dvoranskim uslovima to mogao da iskoristi. Konkretno, ovaj čelendžer u Kimperu mu je posebno drag, jer je igrao polufinale prošle i pretprošle godine.

Kvota ima fin value i mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Predlog za klađenje: Bourge ne gubi sa tri i više gemova razlike

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje