petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE 2 – ČETVRTAK 29. OKTOBAR

Nastavljamo sa dominantnim izvedbama. Juče smo bili 2/2, za celu nedelju imamo 4/4, a danas imamo 1/1 i težimo da nastavimo u istom stilu. Drugi meč koji nam je zapao za oko odigraće Kazahstanac Mihail Kukuškin i Francuz Beona Per. Kladonice su postavile Kukuškina za favorita sa kvotom 1,40, a margina na gemove iznosi 21,5.

Kukuškin svakako jeste favorit, ali ne bismo ga igrali na 1,40 pa tačno da nam on lično javi da će pobediti. To je tip igrača koji kada ima ulogu favorita često ume da proda, i apsolutno ne bi bilo iznenađenje kada bi se to danas dogodilo. Per je dobar igrač, a razlog za ovako nisku kvotu na Kukuškina je problem koji je Per imao u poslednje vreme sa koronavirusom. Taj prokleti virus ga je baš namučio, neki organizatori mu nisu izlazili u susret i zato imamo ovu kvotu. Od problema sa Koronom je prošlo dosta vremena i možda je vreme da Per konačno odigra jedan solidan meč. Kukuškin nije bauk i svakako može da se igra sa njim.

Jedina bojazan u vezi ovog tipa jeste igranje Pera na mastersu u Parizu. Njegova motivacija možda neće biti na vrhunskom nivou, ali ako je već došao čak do Kazahsatana onda sigurno ima bar neke male ambicije, te mu neće biti cilj da ispadne u prvom kolu.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje