utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – Nedelja 19. Septembar

Finale čelendžera u Renu donosi duel između Francuza Banjemina Boncija i Nemca Matsa Morainga. Favorit za titulu je Bonci čija se pobeda plaća kvotom 1,50, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Da li je vreme za het trik? Neverovatno je ovo što radi Bonci bez obzuira što je čelendžer nivo. Uspeo je da osvoji dva čelendžera uzastopno, i sada ima priliku da veže i treći. Naravno, svi turniri su se igrali u Francuskoj, što samo potvrđuje našu tezu da su Francuzi na svom tlu jako jako nezgodni bez obzira na rank i nivo turnira.

Trenutno smo na 1-1 sa Boncijem. Prodao nas je prvi put, ali je zato juče vratio novac protiv Rinderkneča. Meč je otišao u debeli over, a bio je to još jedan naporan meč. Prva dva seta dva tesna taj brejka, a kada je dobio drugi set tu je Rinderkneč pao i Bonci je imao otvoren put ka finalu.

Opet se postavlja pitanje, koliko goriva još ima Bonci? Mišljenja smo da je ludost igrati na njega po kvoti 1,50. Prosto, negde mora da padne, a nakon jučerašnjeg maratona sigurno će mu biti teško danas. Moraing ima finu nedelju, ima sasvim korektan skor u finalima i sigurno će pružiti solidan otpor.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje