petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – Petak 16. April

Drugi meč na koji ćemo mi danas staviti novac odigraće Italijan Fabio Fonjini i Norvežanin Kasper Rud. Prema kladionicama, favorit za prolaz u narednu rundu je Rud, čija se pobeda plaća kvotom 1,70. Margina za gemove je postavljena na 21,5.

Zaista ne znamo kakvom se logikom kladionice vode. Prosto se nekad zapitamo šta neki igrač mora da uradi da bi ga kladionice shvatile za ozbiljno. U ovom slučaju apsolutno ne može Rud biti favorit, jer ako pogledamo partije koje su obojica pružili Fabio je pružio više.

Govorili smo ranije o Italijanu. Veoma težak karaketer, ali kada doprete do njega onda dobijate ono najbolje. A kada dobijete ono najbolje onda ga je milina gledati. Juče je bio autsajder protiv jednog Filipa Krajinovića kojeg je uz određene osiclacije relativno lagano dobio. Na licu Italijana se može videti osmeh, i neka mirnoća koja nije tipična za njega. To znači da mu se tenis igra i da neće biti onih glupih ispada kojima je on sklon. Svestan je Italijan da brani titulu, da brani veliki broj poena, a sa tim nema šale.

Rud je dobar na šljaci, tu nema spora, ali da bude favorit protiv Fabija teško će to ići. Juče ni sam ne zna kako je pobedio i generalno gledano se dosta istrošio. Klasičan je linijaš, živi od greške protivnika, a mi ćemo uvek dati šansu igraču koji napada. To je u ovom slučaju Fabio koji je u ritmu, koji je u formi.

Predlog za klađenje: Fonjini ne gubi sa tri i više gemova razlike 1,65

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje