četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE 2 – PETAK 8. MAJ

Nakon laganog prolaska našeg prvog predloga odlučili smo se za još jedan sa ove egzibicije koja se održava u Nemačkoj. Snage će odmeriti Janik Hanfman i Benjamin Hasan, a mi svakako kao i kladionice favorizujemo Hanfamana. Kladionice su izašle sa kvotom 1,10 na pobedu Hanfmana, što dovoljno govori ko je ko u ovom meču.

Govorili smo o Hasanu da je to jedan prosek igrač. Zaista, u njegovoj igri retko šta je vredno pomena. Sve manje više zavisi od servisa, ali servis mu ne znači mnogo kada naleti na iole ozbiljnijeg igrača. Lako se iznervira, nema plan B u igri i zato je tu gde jeste, a to je fjučers nivo.

Što se Hanfmana tiče, to je mnogo ozbiljniji teniser. Jedno vreme je bio među prvih sto, i redovan učesnik ATP turnira. Ipak, povrede i sve ostalo su ga odvele izvan prvih 100, ali je i dalje više nego solidan igrač.

Od početka meseca na ovom takmičenju ima 8 pobeda i samo 2 poraza, što dovoljno pokazuje koliko odskače od konkurencije.

Apsolutno je bolji igrač i realno da slavi u dva lagana seta.

Predlog za klađenje: Manje od 12,5 gemova 1,65


NAPOMENA: Na našu veliku žalost, domaće kladionice over/under igre za ove egzibicije ne daju u ponudi pre meča, ali u 99% naših kladionica to ponudi u lajvu, tako da se može ispratiti. Ne zaboravite da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://pixabay.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje