subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – Sreda 24. Februar

Talon Griekspor za sada fino gura, a mi idemo dalje. Selimo se u Južnu Ameriku, tačnije u Kordobu gde se igra solidan turnir po imenima. Meč koji je nama zapao za oko odigraće sunarodnici Francisko Ćerundolo i Federiko Korija.

Prema kladionicama, favorit za prolazak u narednu rundu je Ćerundolo. Njegova pobeda se plaća kvotom 1,50, a margina na gemove je postavljena na 21,5 gemova.

Greška kladionica ako nas pitate. Ćerundolo je juče imao jako naporan meč protiv Đanluke Magera koji je realno trebao da izgubi. Taj meč je otišao u treći set, a Italijan je propustio sijaset šansi. Na kraju je bio kažnjen za propušteno, te je Ćerundolo otišao dalje.

Stiče se utisak da je Ćerundolo baš umoran i da je zreo za poraz. Nametnuo je sebi veoma jak ritam, jer je pre ovog turnira igrao finale čelendžera u Čileu gde je poražen od Baeza. Ceo taj turnir je bio veoma naporan za njega i to će se videti danas.

Što se Korije tiče, on je odradio jako dobro prvo kolo protiv Kopfera. Bilo je tu određenih mini padova u igri, ali ne nešto veliko kako to ume da bude na šljaci. Imao je mnogo više odmora da se spremi za ovaj turnir i po našem mišljenju nikako nije autsajder.

Umor je naš glavni adut, a i ako ćemo realno razlika u kvalitetu između ova dva igrača nije tako velika kako kladionice prikazuju.

Predlog za klađenje: Korija ne gubi sa tri i više gemova razlike 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje