četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE 2 – SREDA 28. OKTOBAR

Nakon još jednog uspešnog predloga današnja ponuda nas je prosto naterala da se okušamo sa još jednim. Ovog puta meč je sa turnira u Beču, a snage će odmeriti Novak Đoković i Borna Ćorić. Balkanski derbi u kom je Đoković favorit sa kvotom 1,07, a margina na gemove je postavljena na 19,5.

Nema sumnje da je Đoković favorit u ovom meču. On danas igra za istoriju, jer ukoliko pobedi izjednačiće rekord Pita Samprasa po broju godina u kojima je ostao prvi igrač sveta.

No, Đokovićeva partija protiv Krajinovića nije oduševila. Krajinović je po ko zna koji put propustio sijaset šansi i na kraju bio kažnjen za to. Đoković vidno luta kada je igra u pitanju. Servis mu nije prednost, često izlazi na mrežu kada to ne treba da radi i zato je rezultat protiv Krajinovića bio onakav.

Danas Đoković igra protiv igrača koji je sličan kao i on. Ćorić je bleda kopija Đokovića, igrač čija igra u polju u mnogom liči na igru Đokovića, ali problem je glava. To je glavni problem zašto Ćorić nikada neće napraviti nešto više u karijeri. Njegova partija protiv Tejlora Frica je bila na zavidnom nivou. Riternirao je jako dobro, igra u polju je bila sasvim solidna, a igra na ključne poene je bila savršena.

Verujemo da će Ćorić biti motivisan, jer će igrati protiv svog idola. U takvim okolnostima igrači pružaju sve što imaju i to bi po svemu sudeći moglo da bude dovoljno za over, jer Đokovićeva forma je daleko od najbolje.

Predlog za klađenje: Više od 19,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

6 Komentari

  1. Ako je Ćorić išta doveo u red,to je glava.Od momka koji se nervirao,bacao rekete i ponašao se nekontrolirano nije ostalo ništa.On igra fokusirano,koncentrirano bez obzira da li pobjeđuje ili gubi.
    Upravo je na mentalnom planu on napravio najveći skok.A to što će on dalje napraviti u karijeri ne možeš znati,nisi vidoviti Milan pa se okani ovakvih brzopletih zaključaka,malo si smešan.

    • Samo ovaj meč je pokazao da ne da nije napredovao na metnalnom planu nego da je čak nazadovao. Apsolutno je pokazao na delu taj gubitnički balkanski mentalitet koji krasi gotovo sve „naše“ sportiste izuzev Đokovića koji se rađa jednom u sto godina. Sve najbolje ti želim i moliću bez tih navijačkih i ostrašćenih komentara, jer mi je muka od njih.

  2. Pokazao je na delu taj gubitnički balkanski mentalitet jer je izgubio od Đokovića?!
    A što kad Nadal i Federer izgube od Đokovića,da li i oni onda imaju gubitnički mentalitet?
    Pokazatelj toga da li je neko napredovao na mentalnom planu nije da li je on dobio ili izgubio nego kako se odnosi prema meču a to se kod Ćorića promijenilo 100%.Nisi nazadovao ako izgubiš od boljega kako ti kažeš,zato ne lupetaj,budi realan.I ne znači da je navijački samo zato jer je neko iskreno napisao što misli,za Ćorića me boli uvo.

    • Nije problem što je izgubio od Đokovića, već njegova igra u krucijalnim trenucima. On je momak bio bolji igrač tokom većeg dela prvog seta. Imao je bezbroj brejk lopti, ali ih nije iskoristio, o tome ti ja govorim. Ima to luzersko u sebi kao, Krajinović i Lajović na primer. Da je napredovao kao što ti kažeš da jeste on bi napravio brejk i osvojio set i time maksimalno otežao Đokoviću meč. Ovako je propustio sve što se može propustiti i na kraju u luzerskom maniru izgubio meč. To mu se dešava protiv svakog iole ozbiljnog igrača i to on sam govori, Malo pogledaj neke intervjue, konkretno pogledaj na SK kad je gostovao, baš su o tome pričali. Malo prvo istraži pre nego što izbaciš ovako maliciozan komentar da uniziš nekog, a na kraju ti ispadneš glup.

  3. Ti si opet otišao u igrački segment,ja govorim o odnosu prema meču.On se više ne nervira,smiren je i staložen,igra kao da je svaki poen prvi.Prije je bio sušta suprotnost,nije se znao kontrolirati.A što se tiče igre u krucijalnim trenucima,nije svejedno igraš li protiv Đokovića ili nekog drugog.Trebao je napraviti brejk,kao da je to lako kad je s druge strane Đoković koji i kad je na rezervi može pobijediti svakoga.I ne znam jesi li opazio da protiv Đokovića uglavnom svi propuste sve što se može propustiti?Nije to zbog luzerskog mentaliteta nego je on jednostavno bolji u svim segmentima.Ali brate,nisi Nostradamus pa da znaš što će on dalje napraviti,tu ima puno prostora za rad.Svojevremeno su i za Federera govorili da od njega neće biti ništa,upravo zbog problema s glavom,ostalo je povijest.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje