četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – Sreda 5. Maj

Četvrtfinale WTA turnira u Madridu donosi duel između Australijanke Ešli Barti i Čehinje Petre Kvitove. Prema kladionicama favorit za prolaz u narednu rundu je Barti sa kvotom 1,40, a margina za gemove je postavljena na 21,5.

Dobro određen posao od strane kladionica. Barti kao prva igračica sveta realno gledano mora biti favaroti protiv maltene svake igračice na WTA turu, a nikako ne treba zanemariti ni njenu dobru formu u poslednje vreme. Kada se to sve sklopi u celinu dobijemo ovu 1,40 kvotu.

Mi ovde očekujemo jedan zanimljiv meč, jer uvek tako bude kada igraju ove dve teniserke. Do sada su odigrale devet mečeva i rezultat je 5-4 za Kvitovu, s tim što je Barti dobila četiri od poslednjih med mečeva.

Ove dve igračice se veoma dobro poznaju. To nije tako čudno baš zbog količine odigranih mečeva. Često treniraju zajedno i među njima na terenu nema tajni. U skladu sa tim očekujemo jedan neizvestan meč. Govorili su nekim ranijim najavama da se Barti „nudi“ svojim protivnicama, a na njima je da li će da iskoriste šansu, ili ne. Kvitova je dovoljno iskusna igračica, pa verujemo da će to znati da iskoristimo. Motiv takođe ne bi trebao da bude problem, jer logično, svi žele da pobede prvu igračicu sveta.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,68

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje